Hoe om de balans op Voedsel voor een depressie

Depressie maakt dag-tot-dag-activiteiten moeilijk te bereiken. Symptomen zoals vermoeidheid, hopeloosheid, verdriet en huilbuien kunnen de simpelste taken moeilijk maken. Veel mensen die depressief zijn ervaring gewichtsverlies en ondervoeding omdat ze niet over de juiste voeding thuis. Er specifieke voedingsmiddelen die sommige van de symptomen van depressie te verlichten. Voorraad op hen, zodat je ze thuis hebt wanneer je gaat door een depressie.

Instructies

•  Koop voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren bevatten. Een studie gerapporteerd door de Archives of General Psychiatry bij www.archpsyc.ama-assn.org, concludeerde dat mensen ervaren een 50 procent vermindering van depressie en bipolaire symptomen toen ze een gram visolie per dag. Slapeloosheid, angst, gevoelens van verdriet en seksuele problemen werden verbeterd in de loop van de studie. Haal meer omega-3-vetzuren door het nemen van supplementen of het eten van walnoten, zalm, tonijn, sojabonen, heilbot, garnalen en lijnzaad.

•  Eet meer volkoren koolhydraten. Volgens S. E Moller van de afdeling Klinische Farmacologie aan St. Hans Ziekenhuis, Roskilde, Denemarken, het consumeren van koolhydraten verhoogt de productie van serotonine, de verantwoordelijke voor de productie van gevoelens van welzijn chemische. Veel mensen wanneer depressief bereik voor chips of suikerhoudende gebakken producten. Zowel RJ Wurtman en JJ Wurtman van het ministerie van Brain and Cognitive Sciences en Clinical Research Center, Massachusetts Institute of Technology, Cambridge, melden dat veel eten koolhydraten of het gebruik ervan als een drug gewichtstoename en andere gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Kies gezonde koolhydraten zoals gehele korrels die langzaam vrijkomen in de bloedbaan. Bruine rijst, tarwe brood, volkoren pasta en havermout wordt voorkomen dat suiker crashes en binging.

•  Verwerk tryptofaan-rijk voedsel in uw dieet. Tryptofaan is een aminozuur, dat een precursor van serotonine. Serotonine is de neurotransmitter die signalen naar de hersenen dat gevoelens van rust en welzijn mogelijk. Denk aan de manier waarop je je voelt na het Thanksgiving-diner. Turkije bevat tryptofaan, en met de koolhydraten die u ingenomen kan je hebben geleid tot gevoelens van ontspanning. Andere voedingsmiddelen met tryptofaan bevatten kip, rood vlees, tonijn, lam, heilbot, garnalen, zalm en sojabonen.

•  Vermijd voedingsmiddelen die suiker crashes te bevorderen. Een daling van de bloedsuikerspiegel kan bevorderen lusteloosheid, nervositeit, prikkelbaarheid, angst en depressie. Houd uw bloedsuikerspiegel stabiel door het eten van kleine maaltijden gedurende de dag. Eet groenten, fruit, vetarme zuivelproducten, magere eiwitten en volkoren granen. Zich te onthouden van het eten van suiker, geraffineerde bloem, cafeïne, gebakken goederen, voedsel met transvetten en vet voedsel. Vezel kan een belangrijke rol spelen in het voorkomen van bloedsuiker schommelingen spelen. Vezelig voedsel langer duren om te worden opgenomen en wanneer gekoppeld aan voedingsmiddelen met een hoog suiker, kunnen ze voorkomen dat de bloedsuikerspiegel daalt. Als je suiker eet, koppelen met een hele korrel zoals pindakaas op tarwe toast of bruine rijst met een suikerachtige Chinese saus.

•  Maak een boodschappenlijstje. Mensen met een depressie hebben een moeilijke tijd het nemen van beslissingen. Noteer een maaltijd plan en omvatten al uw ingrediënten. Het uitzoeken van een dag per week naar diners bereiden en vries ze in individuele porties. Zich te onthouden van het kopen van verwerkte diepvriesproducten, want ze zijn verpakt met conserveringsmiddelen. Breng snacks met u aan de slag. Pinda, trail mix of volkoren crackers zijn makkelijk op te bergen in de auto. Probeer drie maaltijden per dag te hebben met twee snacks om uw bloedsuiker te houden van het fluctuerende.

Hints

  • Vraag uw arts om een ​​naam van een voedingsdeskundige die kunnen helpen bij het plannen maaltijden.
  • Neem contact op met uw arts of therapeut onmiddellijk als je begint aan een toename van suïcidale gedachten ervaren.