Hoe om chronische migraine Without Prescription Drugs Behandel

Een migraineaanval kan ruïneren uw dag - en als het niet succesvol is behandeld, kunt u nog steeds te lijden enkele dagen later. Hoewel er medicijnen beschikbaar om uw pijn te verlichten, soms migraine reageren goed op behandelingen die u zelf kunt doen, maar ook om over-the-counter medicatie.

Instructies

•  Let op de vroege waarschuwingssignalen van een migraine. Je kunt merken dat al in een half uur voor het begin van de pijn die je ervaart tekenen van een klassieke migraine. Deze verschijnselen zijn onder meer het aftasten van een 'aura' of het ervaren van visuele stoornissen zoals vlekken of wazig zien. De meeste migraine niet klassieke migraine. De meeste chronische migraine worden "gewone" migraine. Vaak migraine, in tegenstelling tot de klassieke migraine, begin dan niet met visuele stoornissen. Meestal zijn ze beginnen met een doffe kloppende aan één kant van de weg. Andere symptomen kunnen zijn: misselijkheid, braken, duizeligheid, desoriëntatie en vermoeidheid.

•  Stop met wat je doet en start de behandeling. Verlaat het werk, als je kunt. Slip uit de buurt van dat maatschappelijk engagement. Schakel die computer of tv. Vang de migraine vroeg, want hoe langer je bezighouden met mentale of fysieke activiteit, hoe slechter het is waarschijnlijk te krijgen. En hoe eerder u wonen aan de migraine en beginnen om het te behandelen, zal het hoe succesvoller de behandeling.

•  Medicate uw migraine met een anti-inflammatoire over-the-counter medicatie. Sommige pijnstillers die kunnen helpen zijn onder andere ibuprofen, aspirine en paracetamol, maar contact op met uw arts over wat medicijnen voor u geschikt is. Er zijn ook over-the-counter pijnstillers vooral migraine geformuleerd die verschillende pijnstillende ingrediënten combineren.

•  Neem gemberwortel capsules. Niet een anti-inflammatoire, gemberwortel toch helpt met misselijkheid. Misschien vindt gember helpt vooral als u last van de maag.

•  Drink een kopje koffie. Hoewel de cafeïne in koffie kan soms een trigger dat migraine veroorzaakt, soms kan het ook de pijn van een migraine te verminderen. Anders dan koffie, weerstaan ​​aan de verleiding om te eten of drinken een van de andere gemeenschappelijke trekker voedingsmiddelen, die de migraine erger kon maken. Onder mogelijke triggers zijn MSG (mononatriumglutamaat), chocolade, pinda's, citrusvruchten, gekweekte zuivelproducten, vlees behandeld met natriumnitraat - waaronder hotdogs, vleeswaren en spek - en rode wijn.

•  Verminder de ontsteking met behulp van één of meer van deze methoden: Breng een koud kompres of een pak ijs op je hoofd, nek en schouders overal waar er pijn en tederheid. Naast het verstrekken van onmiddellijke verlichting, dit wordt het bloed weg stroomt uit je hoofd. Als de migraine net begonnen is, duik je handen en armen tot aan de ellebogen in het water zo heet als u comfortabel kunt nemen. Je zou in staat af te wenden van de migraine als je kunt krijgen het bloed stroomt uit de buurt van je hoofd en in je handen. Of neem een ​​warm, ondiep bad - niet zo warm dat je jezelf verbranden - en dompel alleen uw onderlichaam, zodat het bloed stroomt uit de buurt van je hoofd. Waarom deze behandelingen? Migraine is vasculaire hoofdpijn die het uitdijen van de bloedvaten in je hoofd te betrekken. Als je het bloed weg te vloeien uit het hoofd te krijgen, help je die bloedvaten weer terug naar normaal - en dat betekent dat het verlichten van de pijn.

•  Rust in een plaats vrij is van ruis, felle lichten en geuren. Haal de stekker van de telefoon. Verlaag de blinds. Vraag de rest van uw huishouden niet te storen, behalve om af en toe te controleren op je. Veel mensen die lijden aan migraine zeer gevoelig voor sterke geluiden, licht en geuren. Rust in ten minste een half rechtop. Dit voorkomt dat het bloed haasten om je gezicht en het maken van de migraine erger.

Hints

  • Deze aanbevelingen zijn alleen voor volwassenen - niet voor kinderen.
  • Voordat u een van deze behandelingen, contact op met uw arts om ervoor te zorgen dat van de diagnose en om ervoor te zorgen dat deze behandelingen zijn voor u.
  • Niet overdosis op een van de over-the-counter medicatie hierboven vermeld. Als u meer dan de standaard dosering nodig hebt om uw migraine te behandelen, krijgen een recept.
  • Zwangere vrouwen moeten gemberwortel poeder niet nemen. Gemberwortel poeder mag niet worden genomen zonder water vanwege mogelijke verbranding van de slokdarm.