Hoe om cholesterol zonder medicijnen verlagen

Er is een reden waarom artsen houden hameren op de notie van het verminderen van uw slechte cholesterol: het zal je vermoorden als je dat niet doet. Vaak zal de artsen voorgeschreven medicijnen voorschrijven als je cholesterol te hoog is, maar die medicijnen komen vaak met vervelende bijwerkingen. Hierdoor zouden veel mensen liever hun cholesterolverlagende zonder enige medicijnen dan ook. U kunt dit doen, maar het betekent dat je zult moeten een aantal belangrijke veranderingen in levensstijl te maken.

Instructies

•  De oefening is een must. Kreunen alles wat je wilt, er is gewoon geen weg omheen. Als u wilt uw cholesterolgehalte omlaag effectief te krijgen, je gaat te hebben om te oefenen. Het hoeft niet zo te zijn 18 uur per week in de sportschool, echter; zelfs een stevige wandeling in de ochtend of 30 minuten cardio per dag zal ver gaan in het verlagen van uw slechte cholesterol wanneer gecombineerd met andere technieken.

•  Eet beter. Nogmaals, zou dit niets nieuws voor je. De volgende stap in het verlagen van uw slechte cholesterol is te snijden uit de gefrituurde voedingsmiddelen en de belasting op voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren. U kunt ook vinden het nuttig zijn om weg te blijven van rood vlees en frisdrank voor een tijd, in ieder geval tot uw cholesterolgehalte te zien in betere cijfers. Voorbeelden van voedingsmiddelen die rijk zijn aan Omega-3 vetzuren zijn vis, de meeste soorten noten, vooral walnoten, en sojabonen.

•  Neem een drankje. Dit is een van de meer "fun" methoden van het verlagen van cholesterol. Een glas wijn of twee keer per dag - of een vergelijkbare hoeveelheid alcohol in een andere dan wijn drinken - kan helpen bij het verlagen van uw cholesterol op zich.

•  Verhoog je inname van vezels. Goede bronnen van vezels zijn onder andere appels, bonen, peren en havermout.