Hoe om cholesterol te verlagen zonder medicatie

Hoe om cholesterol te verlagen zonder medicatie

Heeft u een hoog cholesterolgehalte? U moet weten dat er veel verschillende natuurlijke manieren waarop je dat cholesterol kunt verlagen! Dit kan helpen houden u van het hebben van een recept medicatie nemen om uw gezondheid te waarborgen. Hieronder vindt u een aantal echt nuttig manieren om deze cholesterol aantallen naar beneden te krijgen.

Instructies

•  Oefening en je lichaam in beweging. Je wist dat dit één zou komen, heb je niet. Nou, oefening is een van de beste manieren om je cholesterol op natuurlijke wijze te verminderen en houd jezelf gezond en fit. Het is geweldig om te weten dat het nog steeds kan helpen, zelfs als je niet veel tijd om te oefenen hebben of fysiek niet in staat om veel van de oefening te doen. Zelfs gewoon wandelen voor een half uur per dag kan echt helpen. Indien nodig, breken deze omhoog in tien minuten stappen gedurende de dag. De hond uitlaten of gewoon een wandeling rond uw achtertuin. Dit is een geweldige manier om in vorm te blijven en uw cholesterol te verlagen zonder medicatie.

•  Eet gezond voedsel. Voedsel -
Er zijn veel verschillende voedingsmiddelen die je cholesterol zal toenemen en kan je ongezond en zelfs ziek maken. Deze omvatten bewerkte voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet, zoals koekjes, gebak, snoep en andere soortgelijke posten. Ook inbegrepen zijn voorverpakte maaltijden, vlees met veel vet, eieren, crèmes en andere soortgelijke levensmiddelen. Weg te blijven van dit soort voedsel kan u helpen om uw cholesterol op natuurlijke wijze te verlagen.
U zult willen voedings middelen die geweldig voor het verminderen van cholesterol, zoals knoflook, omega-3 vetzuren, die zijn opgenomen in vis en visolie en soja toe te voegen. Je moet ook gebruik maken van tal van groenten en fruit, bonen en volkoren voedsel.

•  Probeer supplementen. Sommige supplementen zal je helpen - met inbegrip van knoflook en degenen met omega-3-vetzuren. U kunt deze krijgen van uw lokale apotheek of health food winkel. Maak je geen zorgen over de knoflook pillen - ze maken nu degenen met geen geur, zodat je niet ruiken als je loopt van vampiers. Zorg ervoor dat de gecoate supplementen krijgen als het de supplementen zal houden van je maag processen verstoren. Zij worden geabsorbeerd in de dunne darm.

•  Deze natuurlijke manieren om je cholesterol te verlagen echt zal werken als je gemotiveerd te blijven en gebruik maken van deze methoden regelmatig. Praat met uw arts over uw cholesterol en uw wens om deze te verlagen zonder medicatie. Hij of zij kan een andere handige tips hebben om mee te geven aan jou. Met de bovenstaande tips, kunt u dat cholesterol naar beneden te krijgen zonder medicatie! Good luck.