Hoe om cholesterol met een dieet Verlaag

Hoog cholesterol wordt vaak toegeschreven aan een overmaat van triglyceriden in het bloed. Triglyceriden zijn vettige moleculen die een opbouw in de arteriële wanden van de aders en slagaders. Hoog cholesterol is ook gerelateerd aan een hoge inname van verzadigde vetten en ongezonde levensstijl keuzes. Er zijn een aantal manieren waarop u kunt cholesterol te verlagen met een dieet, in plaats van het gebruik van medicijnen en chirurgie om de ziekte onder controle.

Instructies

•  Eet voedingsmiddelen die omega-3 vetzuren, die zijn gevonden om het cholesterolgehalte te verlagen helpen bevatten. De Mayo Clinic suggereert het eten van voedingsmiddelen zoals gebakken, gekookte of gegrilde zalm, sardines, haring, forel en makreel. Vissen bevatten grote hoeveelheden omega vetzuren. Visolie is gunstig, maar heeft niet dezelfde voordelen als de directe consumptie van vis te leveren.

•  Consumeer noten dagelijks om cholesterol te verlagen. Pinda's, walnoten, pecannoten en amandelen hebben allemaal hart gezonde effecten. Daarnaast koopt mager vlees en trim het vet vóór het koken. Bakken of braden vlees om vet te elimineren. Chill soepen en romen zichtbare vet van het oppervlak voor het serveren om cholesterol te verlagen.

•  Verlaag het gebruik van verwerkt vlees. Volgens de American Heart Association, worst, bologna, hotdogs en vette lunch vlees zijn meestal hoog in verzadigd vet, wat kan bijdragen tot een hoog cholesterol.

•  Drink magere melk in plaats van volle melk, en elimineren van smeltkaas en room uit je dieet. Vetrijke kaas, melk en andere zuivelproducten kan bijdragen tot een hoog cholesterolgehalte. Bovendien, zich te ontdoen van alle verwerkte voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten, zoals cakes, koekjes, ijs, sauzen en jus zijn.

•  Eet eiwitten in plaats van eierdooiers, en gebruik zonnebloem- of sojaolie in plaats van plantaardige olie. Het drinken van groene thee kan helpen om LDL (slecht) cholesterol te verlagen. Probeer het eten van rijst zemelen. Volgens the-vitamin-and-supplement-guide.com, de olie in rijstzemelen genoemd oryzanol helpt stoppen absorptie van cholesterol door de darmen.

•  Voeg volle granen, soja en rauwe groenten aan uw dieet te hoog cholesterolgehalte te verlagen. Een studie gepubliceerd door de American Journal of Clinical Nutrition in 2005 toonde aan dat zowel vetarme diëten en diëten die een hoge mate van soja, vezels en plantensterolen opgenomen verlaagd cholesterolgehalte aanzienlijk.