Hoe om cholesterol met azijn Verlaag

Hoe om cholesterol met azijn Verlaag

Hoewel het gebruikelijk is onder beoefenaars van homeopathische geneeskunde en natuurlijke genezing van de voordelen van appelazijn tout, heeft de moderne medische gemeenschap traag om die voordelen te herkennen geweest. Deze trend is aan het veranderen als nieuwere studies laten nu voordelen. Door het regelmatig consumeren van appelazijn, als onderdeel van uw normale dieet regime kan aanzienlijk verhogen de goede cholesterol (HDL) en lagere slechte cholesterol (LDL). U kunt appelazijn nemen in uw dieet in een verscheidenheid van manieren.

Instructies

•  Meng het met sap. U hoeft alleen maar te gebruiken ongeveer twee eetlepels per dag. Mengen met een zure sap zal mee dienen sommige van de smaak. Probeer appel, druif of sinaasappelsap. U kunt mengen met één of meer van deze tegelijk.

•  Maak een hete grog (zonder alcohol). Vul je favoriete koffiemok met water. Voeg twee eetlepels azijn en zet het in de magnetron. Verwarm uw drank op de gewenste temperatuur, voeg twee eetlepels biologische honing en roer.

•  Voeg het toe aan salade. Of u nu een gewone salade eter of niet, dit is een goede optie, vooral als je probeert om je cholesterol te verlagen. Je moet ook het eten van meer groene bladgroenten te helpen met uw cholesterol, dus een salade zinvol.

•  Eet het met vis. Het eten van vis tweemaal per week met appelazijn zal je lichaam toegang tot de essentiële vetzuren moet die ook geven. Azijn maakt een heerlijke smaakmaker voor zowat elk type van witte vis, zoals kabeljauw of tilapia.

•  Drink het recht. Als je besluit om het te trotseren en omvatten azijn in uw dieet op deze manier, neem het snel.

Hints

  • Als u wilt uw eigen salade dressing met azijn, meng twee eetlepels azijn met gelijke delen olijfolie om je lichaam de noodzakelijke Omega-3 vetzuren die het nodig heeft te geven. U kunt ook azijn toe te voegen aan uw favoriete merk van olijfolie gebaseerde Italiaanse dressing.