Hoe om calorieën te tellen om gewicht te verliezen

Hoe om calorieën te tellen om gewicht te verliezen

Tellen van calorieën om gewicht te verliezen kan een vervelend en moeilijk proces zijn, maar het kan zeer effectief zijn. De sleutel is om te begrijpen dat er 3500 calorieën in 1 £ van lichaamsvet. U kunt 3500 overtollige calorieën te eten en krijgen een pond van lichaamsvet of verbranden 3500 calorieën meer dan je gegeten en verliest een pond. Wetende dat nummer zal u toelaten om te begrijpen hoe u dit apparaat van energie te manipuleren (een zogenaamde calorie) om te werken in uw voordeel.

Instructies

Tellen Away de Ponden

•  Zoek uit wat uw basis stofwisseling is. Zie Bronnen voor een link naar een basaalstofwisseling rekenmachine. Dit is het aantal calorieën dat je verbrandt per dag als je niets te doen. Om gewicht te winnen, meer calorieën eet dan je BMR. Om gewicht te verliezen, eet minder calorieën dan je BMR.

Vrouwen: BMR = 655 + (4,35 x gewicht in kilo's) + (4.7 x lengte in centimeters) - (4.7 x leeftijd in jaren)
Mannen: BMR = 66 + (6,23 x gewicht in kilo's) + (12,7 x lengte in centimeters) - (6,8 x leeftijd in jaar)

•  Bepaal hoeveel kilo je van plan bent om te verliezen en hoeveel calorieën je nodig hebt om te eten om je doel te bereiken. Bijvoorbeeld, je wilt tot 5 kilo vet te verliezen. U moet een calorie tekort van 17.500 totale calorieën (3500 calorieën X £ 5) te creëren. Als uw BMR is 1500, zal je 10.500 calorieën per week verbranden niets doen.

Laten we nu eens zeggen dat je in plaats daarvan eet 1250 calorieën per dag in diezelfde week. Vermenigvuldig 1250 met 7 en je hebt verbruikt 8.750 calorieën. Trek 8750 van 10.500, en je krijgt een tekort van 1.750 calorieën verbrand in een week. Sinds 3500 calorieën gelijk een pond, een 1.750 tekort betekent dat je een half pond in een week verloren door gewoon het eten van slimme (zonder te oefenen). Dat is £ 26 per jaar. In dit tempo, zult u uw doel te bereiken in 10 weken.

•  Voeg een oefening plan om deze formule als je wilt versnellen het gewichtsverlies. Als u ervoor kiest om te lopen gedurende 30 minuten per dag, zal je ongeveer 250 calorieën te verbranden. Gebruik een hartslagmeter voor meer nauwkeurige metingen. Als u dit heeft gedaan voor 7 dagen per week, ziet u nog een 1.750 calorieën te verbranden. Voeg de oefening calorieën (1750) met uw caloriearm dieet (1750) en dat is 3500 calorieën. Een pond gegaan in slechts een week.

•  Begin langzaam. Om te beginnen, gewoon blijven een levensmiddel dagboek van wat je eet en het aantal calorieën dat je verbruikt. Krijg een indruk van hoeveel calorieën je eet op een gemiddelde dag. Wennen aan het vinden van calorieën voor alles wat je eet. Veel restaurants bieden nu nutritionele info voor hun menu's, het maken van uw werk gemakkelijker. Langzaam maart onderaan uw dagelijkse calorie-limiet in de loop van een paar weken totdat u uw dagelijkse calorie-doel te bereiken (1.750 tot 1.500 tot 1.250, bijvoorbeeld).

•  Blijf op de hoogte van al uw calorieën per dag. Blijf op de hoogte van hoeveel je eet en hoeveel je verbrandt met de oefening. Als je verliest nogal wat gewicht, moet u wellicht uw BMR herberekenen dienovereenkomstig op koers te blijven.

Hints

  • Veilig gewichtsverlies ongeveer 1-2 pond per week.
  • Eet uitgebalanceerde maaltijden (groenten, eiwitten, volle granen).
  • Eet voedingsmiddelen met een hoog water- en vezelgehalte en een beetje gezond vet om voller langer te blijven.
  • Veggies je vullen met zeer weinig calorieën.
  • Niet verhongeren jezelf (BMR tekort groter dan 250-500 calorieën per dag). Je zult vraatzuchtige geworden en uiteindelijk volproppen.
  • Caloriearme diëten kunnen leiden tot een lagere energie, vermoeidheid en hoofdpijn, dus eet kleine maaltijden de hele dag.
  • Raadpleeg een arts voordat u begint met dit of een ander dieet / lichaamsbeweging programma.