Hoe om calorieën per dag om gewicht te verliezen berekenen

Een essentieel onderdeel van het verliezen van gewicht is het bijhouden van een dagboek voedsel om in te loggen wat je eet en elke dag te drinken. Dit geeft u een idee van uw huidige calorie-inname en hoe je nodig hebt om uw eetgewoonten aan te passen. Calorieën tellen kan alleen werken als je eerlijk bent met jezelf, als zoete snacks of een alcoholische drank kan overal pakken 250-400 calorieën. Neem contact op met uw arts of diëtist als u verdere hulp met maaltijd planning vereist, of als u een medische aandoening die een speciaal dieet nodig.

Instructies

•  Vraag uw arts over het aantal calorieën dat je dagelijks moet consumeren. Ieder lichaam is anders, en uw arts moet uw body mass index te berekenen met behulp van je gewicht en lengte aan uw aanbevolen gewicht te bepalen.

•  Lees de achterkant van voeding labels. Alle voedsel gekocht bij supermarkten bieden voeding feiten op het etiket van de verpakking is. Dit label geeft de hoeveelheid calorieën en vet in elk voedsel, samen met andere informatie gezondheid.

•  Gedeelte volgens portie. Lees de voedingswaarde-etiket zorgvuldig. Calorie telling is gebaseerd op het bedienen van de grootte. Meet nauwkeurig tot overeten te voorkomen.

•  Let op uw vloeistoffen. Sap, alcohol en cafeïnehoudende dranken kan calorie-zwaar zijn, tellen niet mee in je dagelijkse calorie-limiet. Bewaak uw consumptie van cafeïnehoudende dranken en vruchtensappen. Het is een goed idee om ze te vervangen door water.

•  Vraag om voedingswaarde-informatie bij het ​​uit eten gaan. Veel restaurants hebben geen calorieën op het menu lijst. Maar als je ervoor kiest om te eten, moet je weten hoeveel je consumeren. Vraag uw server voor voedingswaarde-informatie, of vasthouden aan een salade zonder croutons, kaas of dressing. U kunt ook gebruik maken van olijfolie in plaats van zware crèmes als dressing.

•  Gebruik online calorie tellers. Als u niet in staat om de hoeveelheid calorieën in iets wat je op het punt om te eten bent controleren bent, gebruik maken van een online calorie teller. (Ref. 2)