Hoe om calorieën in Food Schat

Hoe om calorieën in Food Schat

De calorieën in voedsel afkomstig uit vele bronnen, zoals eiwitten, koolhydraten en vetten. Het tellen van calorieën kan een uitdaging zijn, omdat de berekening van het bedrag van de eiwitten, koolhydraten en vet in een bepaald levensmiddel is onderzoek nodig. Eiwitten en koolhydraten hebben drie calorieën per gram, terwijl vet heeft negen calorieën per gram. Deze discrepantie is de reden waarom niet alle gerechten - zelfs degenen die te zien zijn op dezelfde grootte te zijn - hebben niet hetzelfde aantal calorieën.

Instructies

•  Koop een calorie teller en weeg uw voedingsmiddelen. Door het plaatsen van uw voedsel items op een schaal en het afwegen van porties kunt u er zeker van zijn dat je heel dicht bij de werkelijke hoeveelheid calorieën in een bepaald item.

•  Let op de portie aangegeven op de verpakkingen en containers. Bijvoorbeeld, een blikje cola is niet zomaar een portie. Er zijn eigenlijk meer dan twee porties per blikje.

•  Vertrouw op voedselgroep schattingen voor vlees en produceren. Voedselgroep schattingen worden gebruikt voor granen, fruit, groenten en vlees. Deze items zijn meestal niet verplicht om een ​​lijst caloriegehalte.

•  Begrijp het verschil tussen gezond en lege calorieën. Lege calorieën zijn die voedingsmiddelen die vul je zonder enige voedingswaarde. Gezonde calorieën bieden u voeding en vullen je up. Het vermijden van lege calorieën, zoals junk food, zal u helpen om een ​​gezond gewicht te behouden.

Hints

  • Het is altijd beter om calorieën dan te onderschatten overschatten.
  • Voor een goede calorie-inname, vermijd junkfood en focus op groenten en fruit
  • Niet het eten van genoeg calorieën of het eten van te veel calorieën zullen aanzienlijke gezondheidsproblemen veroorzaken.