Hoe om Belly Fat Zonder Pillen Lose

Hoe om Belly Fat Zonder Pillen Lose

Eetgewoonten, stress en gebrek aan lichaamsbeweging dragen bij aan gewichtstoename --- maar er zijn manieren om de maag vet te verminderen en krijgen een vlakke, getinte buik. Dieetpillen metabolisme verhogen of curve eetlust, maar hebben bijwerkingen. Dieters kan in plaats daarvan kiezen om buikvet te verliezen zonder pillen.

Instructies

•  Deelnemen aan regelmatige lichaamsbeweging. Cardiotraining vet te verbranden door het verhogen van de hartslag en de ademhaling. Oefening voor een minimum van 90 minuten per week, en zich in hoge intensiteit workouts, zoals aerobics, joggen en fietsen.

•  Oefening buikspieren. Low-impact abdominale workouts, zoals Pilates en maag crunches, verstevigen de buikspieren en bijdragen aan een dikke buik.

•  Verhoog eiwit in uw dieet. Eiwit bouwt spierweefsel, die de stofwisseling verhoogt en helpt vet te verbranden in de buik gebied. Eet eiwitrijke voedingsmiddelen zoals eieren, mager vlees, kip, zuivelproducten en noten.

•  Limit koolhydraten. A low-carb dieet is beperkt tot minder dan 30 gram koolhydraten per dag. Als je actief bent, kun je elke dag eet 130 gram koolhydraten en nog steeds verliezen buik vet. Koolhydraten zetten in vet, als de aanbevolen dagelijkse inname wordt overschreden.

•  Vermijd vet voedsel. Vetrijke voedingsmiddelen toevoegen abdominale gewicht, en het verhogen van uw risico op het ontwikkelen van verschillende ziekten, zoals hart-en vaatziekten, hoge bloeddruk, diabetes en kanker.

Hints

  • Stress en zorgen te dragen aan buikvet. Leer stress management technieken om angst te beheersen. Het verliezen van buikvet gaat vaak gepaard met een verandering van levensstijl. Eet minder junk food, en het verhogen van uw inname van verse groenten en fruit.