Hoe om behandelingen voor Transpiratie

Hoe om behandelingen voor Transpiratie

Zweet is een onderdeel van een gezonde lichaamseigen functies. Zweten speelt een belangrijke rol, omdat het helpt om het lichaam te koelen en oververhitting te voorkomen. Sommige mensen, anderzijds, lijken overmatig zweten. Ongewenste overtollige transpiratie kan gênant kleding vlekken veroorzaken en maak je vies, zelfs als u onlangs hebt gedoucht voelen. Geur vaak begeleidt zweten. Als u denkt dat u te veel zweten, zijn er manieren om te "genezen" van uw overmatige transpiratie.

Instructies

•  Bathe dagelijks en gebruik een anti-bacteriële zeep. Verminderen van de hoeveelheid bacteriën op de huid kan helpen om terug transpiratie en geur snijden.

•  Droog uw lichaam grondig voordat je je kleedt. Ingesloten vocht in warme gebieden kunnen zweten verergeren en geuren.

•  Gebruik een deodorant-anti-transpirant product. De deodorant deel van het product zal helpen met geuren, terwijl de anti-transpirant zal helpen met zweten. Breng het product meerdere malen in de loop van de dag.

•  jurken in stoffen gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen. Zorg ervoor dat uw kleding niet te strak zit. Natuurlijke vezels en een beetje ruimte in je kleding hulp aan de lucht circuleren, die transpiratie vermindert houden.

•  Controle stress, want stress veroorzaakt het lichaam meer transpireren. U kunt de stress te beheersen door regelmatig te oefenen, samen met het beoefenen van ontspanningstechnieken zoals diepe ademhaling, yoga of meditatie.

Hints

  • Als je een plotselinge verandering hoeveel je transpireert of de geur van je lichaam geur waarneemt, zie uw arts om uit te sluiten onderliggende medische aandoeningen.