Hoe om artritis te behandelen met behulp van Home Remedies

Hoe om artritis te behandelen met behulp van Home Remedies

Statistieken tonen aan dat bijna 70 miljoen mensen lijden aan artritis. Er kunnen er meer zijn die er last van hebben, maar zijn nog niet gediagnosticeerd. Er zijn veel manieren om artritis, waaronder het voorschrijven van medicijnen te behandelen, maar huismiddeltjes zijn goedkoper en sommige mensen die ze hebben geprobeerd te zeggen dat ze werken net zo goed of beter dan recept of over-the-counter medicatie.

Instructies

•  Neem een doos van gouden rozijnen en een goede fles jenever. Giet de gin over de rozijnen in een kom. Dek af met een handdoek en laat de jenever te laten verdampen, kan het tot een week. Doe de vochtige rozijnen in een overdekte pot en zet in de koelkast. Eet negen een dag om artritis pijn te behandelen en te houden de pijn weg. Zolang je zo veel gin gewelde rozijnen als je op voorraad kunt houden, moet je in staat om pijn vrij te blijven van artritis. Probeer dus je nooit zonder ze uit te voeren om voldoende rozijnen en gin in voorraad te houden.

•  Gebruik druivensap en Certo (fruit pectine) de behandeling van pijn van artritis. Er zijn drie manieren waarop u kunt dit huis remedie te gebruiken. Een manier is om 2 theelepels nemen. Certo en meng met 3 oz. druivensap, driemaal daags. De tweede manier om deze remedie te gebruiken is om 1 eetlepel mengen. Certo in 8 oz. druivensap, een keer per dag. De derde manier om het druivensap en certo remedie te gebruiken is om een ​​pakje certo kopen bij de supermarkt en meng het met 64 gram van druivensap, drinken zes tot acht glazen per dag. Experimenteren met alle drie en kies er een die meer is handig voor je.

•  Meng 1 deel appel cider azijn, 3 delen appelsap, en 5 delen druivensap. Drink een 1/2 kopje dagelijks. Druivensap en azijn helpt tegen de pijn van artritis. Sommige mensen die geluk hebben gehad met deze remedie zeggen ze drinken het elke dag en het houdt de pijn van artritis weg.

•  Drink een glas sinaasappelsap per dag naar pijn van artritis te verlichten en om het weg te houden. Onderzoek suggereert dat door het eten of drinken gele en oranje groenten en fruit zal het risico op reumatoïde artritis verminderen.

•  Neem 800 IE. 1.200 IU. vitamine D dagelijks. Als je kunt omgaan met het zijn in de zon voor ongeveer 5 tot 10 minuten per dag zonder zonnebrandcrème, kunt u gemakkelijk krijgen genoeg vitamine D, omdat het komt van nature uit de zon. Je moet het risico op huidkanker te overwegen wanneer het zijn in de zon, zonder zonnebrandcrème. Vitamine D is essentieel voor het verminderen van het risico van reumatoïde artritis.

•  Neem een selenium supplement elke dag of eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan selenium zijn. Voedingsmiddelen met selenium in hen bevatten paranoten, kippenlever, ingeblikte tonijn, makreel, spaghetti met vleessaus, zonnebloempitten, tarwekiemen, kipfilet, bereide havermout en eieren.

•  Ten minste zes porties van producten elke dag. Ook door het substitueren vis, noten en bonen voor vlees een betere manier om het risico van reumatoïde artritis verminderen. Deze voedingsmiddelen zorgen voor anti-inflammatoire voedingsstoffen die niet alleen helpen het risico van artritis te verminderen, maar ook helpen verlichten van pijn in de gewrichten.

Hints

  • Probeer zo veel gin en rozijnen in voorraad te houden als je kunt, zodat je niet opraken van de jenever geweekte rozijnen remedie.
  • Tomaten en chocolade is bekend dat meer pijn van artritis veroorzaken voor meer gevoelige personen. Je hoeft niet te stoppen met het eten van deze voedingsmiddelen, maar ze beperken als ze leiden tot de pijn.
  • Kijk uit voor voedingsmiddelen met omega-6-vetzuren in hen, want zij kunnen verergeren ontsteking en pijn in de gewrichten. Omega 6-vetzuren worden gevonden in oliën zoals zonnebloemolie, maïsolie en saffloerolie.
  • Je wilt niet te eten te veel selenium rijk voedsel omdat er te veel selenium giftig kunnen zijn.