Hoe om artritis te behandelen door middel van medicatie

Hoe om artritis te behandelen door middel van medicatie

Medicatie is meestal de eerste stap gebruikt om artritis te behandelen. In het verleden, de enige beschikbare medicijnen voor artritis is aspirine. Hoewel het werkte om de pijn en stijfheid van artritis te verlichten, lieten ze vertragen of stoppen van de progressie van de ziekte. Het was ook moeilijk op de maag. Tegenwoordig is er echter een veelheid van zeer krachtige manieren om artritis te behandelen door middel van medicatie.

Instructies

•  Probeer een over-the-counter verhelpen. Als u een lichte artritis, kan dit soort remedie een goede kans om je te helpen hebben. Aspirine, Motrin en Aleve zijn alle ontstekingsremmers je kunt krijgen zonder voorschrift.

•  Gebruik non-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) om pijn en ontsteking verminderen. NSAID's zijn de moderne geneeskunde's antwoord op aspirine, doen wat aspirine doet - maar dan beter. Er zijn veel verschillende soorten NSAID's, dus vraag uw arts welke de juiste is voor jou.

•  Ga op een remittive middel. Remittive agenten worden gebruikt om remissie van artritis veroorzaken. Heeft meestal enkele weken tot enkele maanden te werken, maar kan buitengewone resultaten. Methotrexaat, Arava en Plaquenil zijn enkele veelgebruikte remittive agenten.

•  Start met behulp van een ziektebeeld kunnen, anti-reumatische drugs (DMARD), zoals Remicade, Humira en Enbrel. DMARD's worden doorgaans gebruikt wanneer andere artritis medicijn heeft gefaald of is gestopt met werken. Deze geneesmiddelen worden gegeven via injectie of intraveneus, werkt door het stoppen van het ontstekingsproces op moleculair niveau.

•  Kijk of B-cel depletie therapie werkt voor jou. Onderzoekers hebben gevonden dat de B-cellen in het immuunsysteem de belangrijkste bron als het gaat om autoimmune artritis condities, zoals reumatoïde artritis. Door het toedienen van medicatie aan uw B-cellen te vernietigen, wordt het mechanisme voor de ontsteking verwijderd.

Hints

  • Soms, de medicijnen die u gebruikt om uw artritis zal plotseling stoppen met werken te behandelen. Dit kan zelfs gebeuren als het effectief is geweest voor jaren. Als dit bij u gebeurt, laat de arts weten meteen, zodat hij of zij je kunt beginnen aan een nieuw medicijn.
  • Laat altijd uw arts weten of u medicijnen voor andere aandoeningen, met behulp van een over-the-counter medicatie of het nemen van vitaminen of kruidensupplementen. Al deze kan negatieve interacties met bepaalde artritis medicijnen hebben. Als uw arts weet wat u al kan hij of zij de beste en veiligste behandeling aanbevelen voor u, op basis van die informatie.