Hoe om alternatieven voor Hydroxycut voor vetverlies vinden

Zoals u waarschijnlijk al gehoord inmiddels, heeft de FDA geadviseerd tegen het gebruik van Hydroxycut producten, omdat er bewijs dat de ingrediënten van de aanvulling op leverschade. De distributeur is in het proces van het invullen van een vrijwillige terugroeping van alle Hydroxycut producten, dus er is geen twijfel dat nieuwe producten worden in opkomst om te strijden voor die top vet verlies supplement spot. Om jezelf in gevaar te vermijden, dit artikel legt de stappen die u moet nemen om een ​​vet verlies supplement te onderzoeken alvorens het.

Instructies

•  Geef je mening over de voedingswaarde van het vet verlies supplement om de ingrediënten te bepalen. Alle componenten van het supplement worden vermeld op de fles. Veel vet verlies supplementen neem een ​​"alles uit de kast, waaronder het aanrecht" aanpak en omvatten ruim 20 verschillende ingrediënten.

•  Bepaal de effecten van elk ingrediënt door de naam van ingrediënt op het internet. Focus op bekende sites die onpartijdige informatie te verstrekken. Wikipedia, WebMD, en PubMed zijn een paar adviseer ik u beginnen.

•  Als je eenmaal hebt bepaald wat elk ingrediënt doet, overweeg dan op zoek naar klinische studies om te bepalen of er enig bewijs het ingrediënt daadwerkelijk werken in de mens. Ook op de uitkijk voor de ingrediënten die een aanzienlijke dosis nodig, maar toch zijn slechts aanwezig in kleine sporen van vet supplementen. PubMed, een dienst van de US National Library of Medicine, biedt klinische studieresultaten gepubliceerd in peer-reviewed medische publicaties. Een andere optie is om Google de naam van het supplement en de term "klinische studie".

•  Bekijk de lijst van de ingrediënten die je hebt onderzocht. Zijn er ingrediënten die u geïnteresseerd bent in, maar zijn bezorgd over de extra ingrediënten die worden samengevoegd in? Overweeg de aanschaf van die ingrediënten die u geïnteresseerd bent in afzonderlijk zijn. Bijvoorbeeld, groene thee is een belangrijke component van veel vet verlies supplementen ... maar het is over het algemeen minder duur als je het kopen als een standalone supplement. U kunt uiteindelijk het nemen van meer pillen, maar het kan veel goedkoper op de lange termijn zijn.

•  Bespreek het toevoegen van eventuele nieuwe vet verlies aanvulling op uw dieet met een gezondheidswerker, vooral als u een reeds bestaande medische aandoeningen of medicatie voorgeschreven.

Hints

  • Ongeacht de ingrediënten, moet je nog steeds volgen van een gezond dieet en lichaamsbeweging routine om gewicht te verliezen.
  • Weersta de drang om de "beste nieuwe ding" of heetste product gehyped in tijdschriften te proberen.
  • Bespreek altijd nieuwe voedingssupplementen met uw zorgverlener. Kruiden en extracten kan natuurlijk zijn; echter, kunnen ze nog steeds bijwerkingen vergelijkbaar met voorgeschreven medicijnen te creëren.