Hoe om ALS te behandelen met lithium Orotate

Hoe om ALS te behandelen met lithium Orotate

Amyotrofische laterale sclerose (ALS), ook bekend als de ziekte van Lou Gehrig, is een verwoestende progressieve ziekte van het zenuwstelsel dat patiënten laat met een sombere vooruitzichten in de richting van een vroege dood. Daarom diverse klinische onderzoeken gaande op zoek naar een behandeling, en sommige mensen belofte in het gebruik van lithium. Een alternatieve vorm van lithium genoemd lithium orotaat kan gemakkelijker worden geabsorbeerd door cellen van het lichaam dan andere. Patiënten die geïnteresseerd zijn in het proberen lithium voor ALS moeten met hun arts te raadplegen over het verkrijgen van het in deze vorm.

Instructies

•  Richt de aandacht van uw neuroloog om een aankondiging van 2008 door de Universiteit van Pisa in Italië de bekendmaking van haar succes met een klinisch onderzoek de behandeling van ALS patiënten met riluzole en lithiumcarbonaat samen, in vergelijking met riluzole en placebo. Uw neuroloog kan u adviseren dat een soortgelijke klinische studie uitgevoerd in de VS en Canada niet de resultaten van Pisa kon repliceren, maar je hebt het recht om aan te dringen op het proberen lithium.

•  Uw neuroloog kan bereid om lithium-carbonaat, de vorm van deze elementair metaal gebruikt in de PISA-onderzoek voor te schrijven zijn. Bespreek ook met hem de mogelijkheid van het nemen van lithium orotaat, die sommige deskundigen zeggen is minder giftig in het lichaam.

•  Zorg voor lithium orotate door je health food winkel of een online retailer. U hoeft niet een recept nodig, en voorstanders zeggen dat er geen behoefte is aan bloed controle als er zou zijn als je het nemen van lithium-carbonaat. Typisch, de therapeutische dosering van lithium orotaat is 150 mg per dag, in vergelijking met 900-1800 mg van de receptbriefjes. U dient de aanwijzingen op de verpakking voor de exacte dosering te volgen. Wees ervan bewust dat sinds lithium orotate niet is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, is er geen standaard dosering.

•  Houd een dagboek, hetzij in een notebook of op tekstverwerkingsprogramma van uw computer, hoe je elke dag voelt. U en uw arts zal moeten weten of je verbetering, verslechtering of geen verandering in uw ALS symptomen opmerkt. Deze waarnemingen zullen helpen om te beslissen samen of lithium orotate is een goede behandeling voor u.

Hints

  • Houd altijd uw arts op de hoogte van welke stoffen je neemt, met inbegrip van kruiden, mineralen en natuurlijke zouten zoals lithium orotate, zodat ze je kunnen controleren op interacties.