Hoe om acuut nierfalen Reparatie

Acute nierinsufficiëntie, of de nieren, optreedt wanneer je plotseling verliest goede nierfunctie. Uw nieren niet in staat zijn om afval te verwijderen of concentraat urine zonder verlies van mineralen in je lichaam bekend als elektrolyten. Uw symptomen kunnen bestaan ​​uit verminderde urineproductie, vochtretentie, kortademigheid, vermoeidheid, verwarring, toevallen en coma.
Acuut nierfalen heeft drie onderliggende oorzaken; prerenale voorwaarden, nieraandoeningen en postrenale voorwaarden. Prerenaal omstandigheden interfereren met de bloedtoevoer naar de nieren. Nieraandoeningen nierschade structuren, en postrenale voorwaarden interfereren met het filteren van afval proces. Repareren acuut nierfalen zal afhangen behandeling van de onderliggende oorzaak.

Instructies

Instructies

•  Ga naar een dokter. U hebt een nauwkeurige diagnose van acuut nierfalen en de oorzaak ervan. Oorzaken kunnen zijn extreem lage bloeddruk, slechte hartfunctie, nierontsteking, laag bloedvolume, verminderde bloedtoevoer in je nieren, giftige letsel door alcohol, drugs of zware metalen, en de blaas of ureter obstructie.

•  Behandel de oorzaak. Voordat acuut nierfalen kan worden hersteld, moet u de behandeling van de aandoening veroorzaakt. De behandeling zal proberen om de nierfunctie te herstellen, stoppen vocht en afval bouwen en geven de nieren tijd om te genezen. Uw vloeistofinname beperkt hoeveel urine u produceert of dieet worden aangepast aan toxinen behandeld door nieren te verminderen. Dit kan betekenen dat er meer koolhydraten en minder zout, eiwitten en kalium. Diuretica worden gebruikt om nieren ontdoen van vloeistof en antibiotica wordt gegeven aan de behandeling of preventie van infectie. U kan worden voorgeschreven calcium, glucose of natriumpolystyreensulfonaat die zal helpen voorkomen dat kalium uit te bouwen in uw bloed of trek het uit je lichaam door te binden aan de darmen. Te veel kalium in het bloed kan ertoe leiden dat u om hartritmestoornissen te ontwikkelen.

•  Overweeg dialyse. Als uw kaliumspiegel zijn gevaarlijk hoog kan uw arts u adviseren je op dialyse dat is een mechanische manier om afval te filteren in uw bloed. Dit is ook een optie voor patiënten die stoppen met plassen, behouden te veel vocht, kan stikstof afval niet uit het lichaam, en het ontwikkelen van pericarditis die ontsteking rond het hart. Dialyse is niet altijd noodzakelijk, maar het is een levensreddende procedure voor mensen in nood.

Tips & Waarschuwingen

  • De behandeling van hoge bloeddruk en andere gezondheidsproblemen kan helpen voorkomen dat acuut nierfalen. Geen alcohol, drugs of andere over-the-counter geneesmiddelen, zoals paracetamol en aspirine niet misbruiken. Vermijd overmatige blootstelling aan lood en andere zware metalen, oplosmiddelen, brandstoffen en giftige stoffen.
  • Chronisch nierfalen is een mogelijke complicatie van acuut nierfalen. Hart en schade aan het zenuwstelsel zijn mogelijk. U kunt hoge bloeddruk en bloedverlies in je darmen te ontwikkelen.