Hoe om acne te behandelen op extra gevoelige huid

Hoe om acne te behandelen op extra gevoelige huid

Acne is een probleem voor mensen over de hele wereld, hen te dwingen zich te wenden tot agressieve chemicaliën en antibiotica om hun huid te wissen. Voor mensen met een gevoelige huid, het probleem is nog dramatischer omdat de meeste traditionele methoden van de behandeling alleen maar het probleem en de huid ontsteken. Terwijl uw gevoelige huid kan niet zoals benzoylperoxide, salicylzuur of Retin-A, zijn er tal van natuurlijke huidverzorgingsproducten en regimes te helpen uw huid te bestrijden de acne.

Instructies

•  Drink meer water, volgens de My Sensitive Skincare website. Als u al veel drinken, drinken meer. Water vult het vocht in je huid en helpt u een goede balans tussen olie en water te houden in de huid.

•  Aankoop cleansers, toners en moisturizers label 'hypoallergeen' en 'niet-comedogeen. " Deze producten zijn zacht voor de huid, omdat ze te verwijderen overtollige olie weg zonder je poriën verstopt raken of het drogen van uw huid.

•  Exclusief geraffineerde suikers en tarwe, cafeïne en gejodeerd zout uit je dieet, adviseert Mijn Gevoelige Huid. Sommige mensen vinden dat de zuivel-uitbraken veroorzaken ook.

•  Inclusief meer groene bladgroenten met vitamine A in uw dieet, welk blok puistje productie helpt. Omega-3 is een natuurlijke huid toner. Voeg organische omega-3 visolie of andere omega-3 bron aan uw dieet. Voedingsmiddelen met zink ook helpen kalmeren de geïrriteerde en gevoelige huid. Als je een gevoelige huid hebt, het veranderen van wat je in je lichaam is de veiligste manier om een ​​positieve invloed op hebben.

•  Beperk uw blootstelling aan de zon, die acne kunnen irriteren en puistjes op de gevoelige huid veroorzaken.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts of andere medische professional voordat u begint aan een regime dat sterk zal veranderen uw dieet, vooral als u bekende allergieën.