Hoe om acne te behandelen met havermout

Hoe om acne te behandelen met havermout

Het gebruik van havermout maskers en-havermout gebaseerde producten voor de behandeling van acne is populair geworden in de afgelopen jaren. U kunt colloïdaal havermout, die gewoon havermout die zijn vermalen tot een fijn poeder, als een scrub gebruiken. Of, je kan koken wat havermout en direct toe te passen op je gezicht.

Instructies

•  Bereid bulk hoeveelheden colloïdaal havermout door slijpen havermout tot een fijn poeder, met behulp van een koffiemolen of molen. Los het colloïdale havermout in lauw water, en de oplossing royaal voor alle getroffen gebieden. Dep uw huid droog met een zachte, absorberende doek, zorg ervoor niet te wrijven en verder irriteren je huid.

•  Kook een partij van havermout aan uw acne te behandelen, volgens de instructies op de verpakking. Laat de havermout afkoelen een beetje, tot het punt waar het is lauw, en toe te passen als een masker op je gezicht. Laat de havermout drogen totdat het licht knapperig aan de oppervlakte, en dan was het masker af met meer lauw water.

•  Gebruik havermout als een scrub om je acne te behandelen. Gewoon mix ongekookte havermout met voldoende warm water tot het vochtig wordt, maar niet helemaal doorweekt. Strijk de havermout over je gezicht en scrub met een zachte washandje op dezelfde manier als u zou doen met een andere gezichtsreiniger.

•  Behandel je acne met havermout als onderdeel van een uitgebreid programma dat de huid de natuurlijke remedies gebruikt om resultaten te bereiken. U moet ten minste 08-10 augustus oz drinken. glazen gedestilleerd water per dag, en eet veel vers fruit en groenten ook. Dit zal zich te ontdoen helpen en je lichaam te ontgiften van de bacteriën die acne veroorzaken.

•  Herhaal de havermout masker en reiniging procedures ten minste twee keer per dag om uw acne effectief te behandelen. Het eten van een extra kom havermout in de ochtend kan zeker geen kwaad, ook niet.

Hints

  • Expose van uw huid aan de zon voor een uur per dag wanneer u uw acne te behandelen met havermout. Zonlicht kan eigenlijk doden de bacteriën die acne veroorzaken door het drogen van het overtollige vet van uw huid.
  • Hier krijg je een medische consultatie als je acne niet opruimen na het veranderen van uw dieet en het toepassen van havermout aan uw huid. U kunt lijden aan voedselallergieën, die vaak verward met acne kan zijn.