Hoe om acne te behandelen met Emu Oil

Als je acne problemen hebben, zijn er veel producten op de markt die helpen om de aandoening te behandelen. Echter, als u wilt uw acne met iets dat is natuurlijk en heeft geen chemische stoffen in het te behandelen, kunt u de behandeling van acne met emoe olie. Als u problemen ondervindt met de huid breakouts, er zijn verschillende manieren waarop u emoe olie kan gebruiken als een behandeling.

Instructies

•  Breng de EMU olie rechtstreeks aan puistjes. Als je acne hebt, dat is rood en gezwollen, kunt u de EMU olie direct op je puistjes. De emoe olie zal werken om de zwelling en de anti-bacteriële agenten in de emu olie te verminderen zal de bacteriën die de acne veroorzaakt te bestrijden.

•  Gebruik emoe olie zeep voor het lichaam acne. Als je wat acne op je rug, borst of een ander deel van je lichaam, kunt u emoe olie zeep gebruiken om die acne bestrijden. U kunt deze zeep dagelijks gebruiken op je lichaam. Er moet echter niet worden gebruikt op het gezicht als directe olie of andere producten zijn beter voor het gezicht.

•  Gebruik emoe olie moisturizer voor je gezicht. Emu olie niet verstoppen je poriën, zodat het gebruik van emoe olie vochtinbrengende crème op je gezicht zal acne die wordt veroorzaakt door je poriën verstopt raakt. De emoe olie moisturizer zal ook eventuele bestrijding van acne veroorzakende bacteriën op je gezicht.

•  conditie van uw hoofdhuid met emoe olie. Sommige mensen ervaren puistjes op hun hoofd of langs de haarlijn. Als u een van die mensen, kunt u uw hoofdhuid aandoening met emoe olie om de andere dag om acne op je hoofd te voorkomen. U kunt ook emoe olie shampoo en conditioner te kopen voor dagelijks gebruik als acne op je hoofd is een probleem voor je.

•  Gebruik zonnebrandcrème met emoe olie. Zonnebrandcrème kan je poriën verstoppen en acne. Als zonnebrandcrème geeft je puistjes, kun je stoppen met dat te voorkomen door het kopen van emoe olie zonnebrandcrème. U kunt emoe olie zonnebrandcrème van de website van Emu Store (zie het gedeelte Bronnen voor een link) te krijgen. Emu Store biedt ook een moisturizer die zonnescherm bevat.

•  emoe olie capsules per dag nemen. Als uw acne probleem is extreem slecht, kunt u emoe olie capsules per dag te nemen. Emoe olie capsules hebben anti-inflammatoire eigenschappen die zal helpen om te voorkomen dat uw acne oplaaien als acne is een ontsteking van de huid.