Hoe om acne te behandelen at Home

Hoe om acne te behandelen at Home

Acne kan een afschuwelijk probleem voor veel mensen, dat duurt vele jaren. Sommigen proberen dure producten die al dan niet werken. Voordat je een hoop geld uit te geven de aankoop van verschillende crèmes en oplossingen, probeer deze huismiddeltjes; ze zijn vrij affectieve.

Instructies

•  Acne Vulgaris kan worden veroorzaakt door veel verschillende bronnen. Probeer om deze wortels te behandelen voordat je iets anders doet. Eetgewoonten, zoals te veel zetmeel, suiker en gefrituurd voedsel kan acne veroorzaken. Constipatie kan ook leiden tot acne. Unhygenic gewoonten zoals het drinken van te veel koffie, thee en alcohol; het gebruik van tabak; en sedentaire gewoonten kunnen allemaal de oorzaken van acne.

•  Indien het bovenstaande niet op u van toepassing, probeer deze huismiddeltjes. Neem supplementen van niacine, zink, en vitamine A. Neem 100 mg niacine, 50 mg zink, en 50.000 internationale eenheden van vitamine A drie keer per dag voor ongeveer een maand. Knoflook pillen zijn ook bekend om te helpen met acne.

•  Op je gezicht, probeer dan het toepassen van deze dag: sinaasappelschillen (pond hen voor het aanbrengen), citroensap, rauwe knoflook, theelepel koriander of munt sap met een snuifje kurkuma poeder, fenegriek verlof pasta, 2 el kikkererwten poeder met 2- 3 druppels sinaasappelsap een pasta en / of geraspte komkommer. Al deze voorkomt en behandelt acne.

•  Als je acne problemen over je hele lichaam hebt, probeer hete Epsom zout baden. Voeg 1,5 kg epsom sal tot 60 liter warm water gedurende ongeveer 30 minuten.

•  Het wijzigen van uw dieet voor een week kan drastisch helpen uw acne problemen. Al het fruit dieet voor een week lijkt alsof het drastisch kan zijn, maar dat is wat er kan nodig zijn om uw acne te behandelen zijn, zodat na dat, kunt u gewoon gebruik maken van preventieve methoden om uw acne niet meer terug te krijgen. Na de week van een dieet, geleidelijk terug te komen op een dieet van gewone voeding.

Hints

  • Er zijn hier vele suggesties. Probeer ze een of meer in een tijd om de beste resultaten te krijgen. Omdat mensen verschillend zijn, zullen verschillende dingen werken voor u, maar alle bovenstaande methoden hebben goed gewerkt voor veel mensen.