Hoe om acne genezen met Home Remedies

Hoe om acne genezen met Home Remedies

Acne in het algemeen treft het gezicht, nek, schouders, borst en rug en komt vooral voor bij tieners, zwangere vrouwen en vrouwen tijdens hun menstruatiecyclus. Volgens de Mayo Clinic, hormonen spelen een dominante rol in de ontwikkeling van de aandoening, evenals bacteriën, erfelijkheid en bepaalde medicijnen. Voor mensen die lijden aan milde tot matige acne, zijn er vele huismiddeltjes die kunnen werken op een veilige manier uw huid te genezen.

Instructies

•  Neem kliswortel hormonen in balans en verminderen ontstekingen. Kliswortel natuurlijk evenwicht hormonen en staat bekend om zijn antibacteriële, anti-inflammatoire en antioxidant effecten. Kliswortel wordt ook gebruikt als een zuiverend kruid om de lever te reinigen en de spijsvertering te verbeteren. De aanbevolen dosis van kliswortel in capsule vorm is 300 tot 500 milligram, 2 tot 3 keer per dag. Kliswortel is veilig te nemen maar kan leiden tot urineweginfecties, indien genomen in grote doses voor langere tijd.

•  Probeer vitex om het optreden van acne te verminderen. Vitex, ook wel bekend als chasteberry, bevat geen hormonen, maar toch helpt om hormonen die acne veroorzaken te balanceren. Hoewel Vitex is ook effectief bij het reguleren menstruatiecyclus en verminderen de uitbraak van acne bij vrouwen, is effectief voor de behandeling van acne bij jongens gevonden, ook. Vitex is over het algemeen veilig met bijwerkingen zijn spijsverteringsproblemen, hoofdpijn en misselijkheid. De aanbevolen dosering is 80-240 mg per dag in capsulevorm.

•  Neem zink supplementen. Zink is effectief bij wondgenezing en vermindering van ontsteking, en balanceren hormonen. In feite, twee studies, een in 1977 en een in 1979 gevonden zink als effectief bij de behandeling van acne als het antibioticum tetracycline is. Mark Stengler, ND, auteur van "The Natural Physician's Healing Therapies" beveelt het nemen van 30 milligram, drie keer per dag gedurende twee weken en dan bezuinigen tot 50 milligram per dag. Neem altijd zink met voedsel om maagklachten te voorkomen.

•  Verhoging van vitamine A in uw dieet. Vitamine A is belangrijk voor een gezond immuunsysteem en is vol met antioxidanten. Wanneer genomen in hoge doses kan vitamine A opruimen acne. In feite is de meest voorkomende recept acne drug, Accutane, is een synthetische versie van vitamine A. De aanbevolen dosering voor kinderen van 12 tot 4.000 en 5.000 internationale eenheden (IU). Vitamine A kan in hoge dosering giftig zijn, dus als een hogere dosering nodig is, is het het beste om dit te doen onder de zorg van een arts.

•  Gebruik tea tree olie op de huid tegen bacteriën en ontsteking te verminderen. Een studie gepubliceerd in de kwestie van de "Medical Journal of Australia" 1990 gevonden oplossingen van 5 procent tea tree olie was even effectief als 5 procent van benzoylperoxide bij de behandeling van acne. Dep een beetje tea tree olie op puistjes voor het slapen gaan.

Hints

  • Het nemen van een combinatie van vitamine A en E, zink en selenium zal acne bijna zo goed hoge doses vitamine A alleen behandelen.
  • Raadpleeg altijd een arts voordat u een hoge dosis van een vitamine of kruiden-supplement.