Hoe niet tot gewichtstoename Terwijl Drinkwater

Het drinken van een voldoende hoeveelheid water per dag houdt je stofwisseling efficiënt werken. Als je te veel drinkt tijdens een bepaalde dag, zal uw lichaam op te heffen door middel van urineren. Echter, als u verbruikt overtollige hoeveelheden zout, zal je lichaam de neiging om overtollig water vast te houden, een aandoening genaamd oedeem. Het overtollige water zal te zien zijn als extra kilo's op de schaal, maar strikt genomen heb je niet "aangekomen" van lichaamsvet.

Een goede hydratatie en Weight Management

Behoeften van iedereen zijn verschillend, maar als je in de gewoonte van het drinken van vijf tot acht 8-oz. glazen water per dag, zul je voldoende gehydrateerd te blijven. Simpelweg het drinken van voldoende water zal niet direct leiden tot u om gewicht te verliezen, maar het zal helpen om je stofwisseling loopt efficiënt.

Ook is er geen reden om bang te zijn dat het drinken van veel water zal ertoe leiden dat u om extra gewicht te krijgen. Uw lichaam zal het overtollige water te verwijderen, tenzij je de inname van te veel zout. Als u het behoud van overtollig water, snij je inname van natrium en zweet wat van het uit met de oefening. Eet veel rauwe groenten en fruit, maar ook volle granen, en vermijd bewerkte voedingsmiddelen. Als je dat doet eten bewerkte voedingsmiddelen, lees de etiketten zorgvuldig --- soms hoge niveaus van natrium op de loer in soepen en andere producten aangeprezen als "zoutarm."