Hoe naar Track Medicare claims in Arizona

Hoewel u uw lokale Arizona Sociale Zekerheid kantoor kunt bezoeken om een ​​uitkering aanvragen, Medicare is een federale programma. In tegenstelling tot Medicaid, heeft elke staat geen eigen individuele programma. In aanvulling op de Medicare Samenvatting Notice u ontvangen met een lijst van gefactureerde diensten, Medicare kunt u ook rekening te houden met informatie online te bekijken. U kunt de status van de vorderingen die door u, uw arts of een instelling voor gezondheidszorg te volgen. Claims meestal moet binnen een jaar na het ontvangen van de behandeling worden voorgelegd.

Instructies

•  Controleer uw Medicare plan om te bepalen of claims worden ingediend. Als je op originele Medicare in Arizona, zijn artsen en leveranciers verplicht om Medicare claims indienen. Als je een Medicare Advantage Plan, een claim is niet nodig. Medicare betaalt de particuliere verzekeringsmaatschappij een vast bedrag per maand, ongeacht de dienst.

•  Verzamel uw facturen en claimen informatie. Vereenvoudig onderscheiden vorderingen door het hebben van uw claim nummer bij de hand. U kunt contact opnemen met de Arizona provider indienen van de claim als u een kopie van uw factuur, claimnummer, vordering bedrag of datum van de behandeling nodig.

•  Maak een account aan op de MyMedicare website (zie bronnen). Zorg voor uw basis persoonlijke informatie en uw Medicare nummer op de kaart. Kies een wachtwoord voor toegang tot uw beveiligde gegevens, met inbegrip van de stand van de vorderingen.

•  Controleer claimen informatie door in te loggen op uw account. U kunt ook lopende uitkeringen en elektronische Medicare Samenvatting Kennisgevingen. Claims zijn meestal in het systeem binnen 24 uur van indiening.

•  Neem contact op met uw Arizona arts of leverancier indien de vordering niet wordt betaald. Controleren om ervoor te zorgen dat alle informatie correct is ingediend.

•  Bel Medicare op 800-MEDICARE voor de huidige vordering informatie. U kunt luisteren naar een opname van uw claim status of spreken met een vertegenwoordiger, als je dat liever. Heb je Medicare nummer klaar voordat u belt.

Hints

  • U kunt ook naar uw lokale Arizona Department of Economic Veiligheid --- Aging en Adult Services in persoon of online als je meer hulp nodig hebt, zoals het indienen of het bijhouden van een vordering of het aanvragen van Medicare.