Hoe naar Small huidzweren Heal

Hoe naar Small huidzweren Heal

Het woord zweer komt van het Latijnse woord 'ulcus, ulceris, "wat betekent" pijnlijke, zere plek, pijnlijke plek, of zweer. "Skin wonden die niet goed genezen kan zetten naar open huidzweren. Huidzweren kan ontstoken weefsel gepaard met pus bevatten. Er zijn veel oorzaken voor de huid zweren, zoals zorg, ziekte, langdurige druk resulteert in doorligwonden, of blootstelling aan corrosieve materialen. Ze kunnen gevormd op de buitenkant van het lichaam, of zij in de mond, buikwand en zelfs de hersenen kunnen vormen.

Instructies

•  Neem 1.000 milligram vitamine C per dag te verhogen genezing tijd. Vitamine E-olie aan de wond, omdat vitamine C en E worden uitgeput tijdens de huid genezingsproces. Neem een ​​foliumzuur-zuur supplement voor chronische huidzweren dat de oorzaak van slechte circulatie zijn.

•  Houd een aloë-vera plant in de buurt. Breek kleine stukjes van de gel vrij en op de huid zweer te helpen bij de genezing. Neem een ​​zink supplement of breng een actueel zalf met zink om te helpen met de groei weefsel. Toepassing honing op de wond, omdat het helpt de bacteriën te vernietigen door het tekenen van het vocht uit de zweren.

•  Breng een rauwe knoflook pasta met schoon dressings elke acht tot 10 uur; spoel de huid ulcus met zuiver water tijdens elke dressing. Solliciteer hete Epsom zout kompressen om pijn te verlichten en versnellen de genezing. Verhoog uw inname van eiwitten via de voeding om te helpen bij het genezingsproces. Drink veel vocht om het systeem te spoelen.