Hoe naar Remedy Chicken Pox voor Kinderen

Hoe naar Remedy Chicken Pox voor Kinderen

Waterpokken is een infectie veroorzaakt door het varicella zoster-virus, en hoewel vaccins affectieve hebben bewezen in de preventie, is er momenteel geen genezing. Thuisbehandeling kunnen de effecten van de onaangename symptomen, die een lage koorts, huiduitslag en jeuk omvatten verminderen. Omdat waterpokken is zeer besmettelijk, wordt isolatie van het getroffen individu aanbevolen totdat de symptomen zijn niet meer aanwezig. Waterpokken lijkt het meest voor bij jonge kinderen en baby's.

Instructies

Het behandelen van Waterpokken

•  Bereid kruidengeneesmiddelen thuis. Herbal behandelingen zijn affectieve in de behandeling van waterpokken, en tijdens de gehele duur van de virusâ € ™ s aanwezigheid moet worden toegepast. St. JohnA € ™ s Wort tast het virus en vermindert de pijn en kan intern worden genomen, of toegepast in etherische olie vorm naar gebieden van de huid. Klit essentiële olie vermindert koorts en vermindert de schade aan de huid veroorzaakt door blaren, en wordt vaak gebruikt in tonische vorm onder leiding van een kruiden specialist. Aloë Vera gel en lavendel essentiële olie verlichten jeuk en houden de getroffen gebieden van de huid koel tijdens het genezingsproces. Brandnetel is een effectieve huid genezer en kunnen worden genomen in tonic vorm onder leiding van een kruiden-specialist.

•  Dien koorts verminderen van medicatie. Paracetamol wordt oraal gegeven aan personen met waterpokken om koorts en pijn te verminderen. Kinderen tussen de 2 en 3 jaar moet worden gegeven een theelepel paracetamol om de vier tot zes uur, afhankelijk van de Tylenol Children's Dosering Guide. Voor kinderen jonger dan 2 jaar, raadpleeg dan uw arts. Een antihistaminicum kan ook worden gegeven voor kinderen vanaf 4 jaar, die bijdraagt ​​tot het verminderen zwelling en jeuk van de uitslag gebieden. Koorts is een onderdeel van het lichaamseigen € ™ s verdediging tegen waterpokken, dus tenzij de koorts is het maken van de individuele ongemakkelijk, geen koorts verloopstukken toedienen. Aspirine mag niet worden gebruikt als gevolg van de medicineâ € ™ s band met Reyes Syndrome, een potentieel levensbedreigende ziekte.

•  Baad het individu in een koele, behandeld bad. Koele baden bereid met colloïdaal havermout poeder kalmeren de huid en helpen bij het verminderen jeuk. Colloïdale havermout poeder of een kopje havermout van de keukenkast (gemalen in een blender) worden toegevoegd aan het bad. Baking soda heeft soortgelijke genezende eigenschappen en kan worden vervangen door havermout. Voeg een half kopje zuiveringszout aan een ondiepe, koel bad of een full-cup naar een dieper bad. Katoen washandjes worden gebruikt om de badoplossing in getroffen gebieden van de huid verspreid, en kunnen worden gebruikt voor behandeling van jeuk of krabben wordt een probleem. Gebruik een koele washandje met verdund zuiveringszout of lavendelolie op de uitslag gebied om krassen en beschadiging van de huid te voorkomen. Behandel uitslag gebieden met Calamine lotion om de huid droog te houden en te verminderen jeuk.

•  Behandel eventuele complicaties met voorgeschreven medicatie. Volgens de Mayo Clinic, "voor mensen die een hoog risico op complicaties van waterpokken, artsen soms medicijnen voorschrijven om de duur van de infectie te verkorten en het risico op complicaties." Longontsteking en huidinfecties kunnen worden behandeld met een antibioticum. Intraveneuze immunoglobuline antivirale geneesmiddelen worden gebruikt om ernstige gevallen, waarin het begin van encefalitis omvat behandelen.