Hoe naar praktijk boeddhistische Loopmeditatie

Hoe naar praktijk boeddhistische Loopmeditatie

Terwijl boeddhistische loopmeditatie mag lijken, en vaak is, zo eenvoudig als het nemen van een wandeling in de natuur, terwijl het openen van je bewustzijn naar alle wonder om je heen, is er een algemene handleiding voor de praktijk en tips die kunnen helpen om je spirituele ervaring te verbeteren.

Instructies

•  Start uw loopmeditatie met een staande houding te helpen centreren uw lichaam en geest en verbind je dieper naar de wereld om je heen. Doe mee met je handen voor je lichaam, doe je ogen dicht en gewoon staan ​​terwijl diep ademhalen. Kennis te nemen van elke spier in je lichaam werken om je rechtop te houden. Let op de geuren en geluiden die je omringen. Adem als u toestaan ​​dat alle spanning en onzorgvuldig gedachte om weg te drijven.

•  Begin met het lopen. Je loopt normaal gesproken tijdens deze boeddhistische meditatie, maar met een groter bewustzijn van jezelf en de wereld om je heen. Vestigen in een soepele tred en kennis te nemen van alle subtiele bewegingen en gevoelens van je lichaam als nooit tevoren. Word je bewust van hoe je voeten rollen, je heupen zwaaien, je borst liften, je armen swing en natuurlijk, hoe je ademt.

•  Kennis te nemen van de gedachten en emoties tijdens de loopmeditatie. Behandel ze zoals alleen een observatie. Als je voelt dat ongeduld, verveling, verdriet, vreugde of uitbundigheid, gewoon let op de emotie, zonder te oordelen. Vraag niet waarom of klampen zich vast aan het gevoel. Laat je gevoelens op natuurlijke stromen, alsof behalve jij.

•  Oefen dit eenvoudige boeddhistische loopmeditatie voor zo lang als je wilt, zodat je voor jezelf en je wereld te leren kennen op een dieper niveau. Wanneer u er klaar voor bent, kom dan naar een natuurlijke stop en ofwel voltooien de staande meditatie nogmaals, of rust in een zittende meditatie houding. Voel de lichtheid van uw lichamelijke en geestelijke wezen en je geest helder, het loslaten van de meditatie als je klaar bent.