Hoe naar Pet Allergie medicatie

Hoe naar Pet Allergie medicatie

De meest voorkomende symptomen die verband houden met huisdier allergieën zijn jeukende en gezwollen ogen, loopneus, heesheid in de keel, verstopte neus en niezen. U kunt antihistaminica en andere medicijnen die uw huisdier allergie symptomen kunnen beheersen krijgen. Sommige medicatie wordt genomen elke dag, en anderen alleen wanneer u tekenen en symptomen van het huisdier allergie.

Instructies

•  Verkennen medische behandelingen. Er zijn veel steroïdengebaseerde en antihistamine neussprays en pillen op de markt. U kunt een combinatie van medische benaderingen en schoonmaken van het huis oplossingen om uw huisdier allergie symptomen te verlichten en het leven goed te gebruiken.

•  Leer het verschil tussen de snelwerkende en langzaam werkende medicijnen. Drugs zoals chloorfenamine zijn snelwerkend, omdat ze zijn sterker, meer complex en de symptomen van een allergische reactie. Langzaam werkende geneesmiddelen, zoals over-the-counter antihistaminica, vaak verlichten slechts milde tot matige symptomen.

•  Overweeg het nemen van een snelwerkende antihistaminicum als je meestal suf van medicijnen geworden. Vraag uw arts welke medicijnen het beste zijn voor uw behoeften. Vraag over een receptor antagonist, die u een keer per dag moet nemen om uw conditie te verlichten.

•  Meer informatie over immunotherapie behandelingen, een serie foto's gezien in de tijd dat u kunt ongevoelig voor allergenen. Uw allergoloog kan u helpen de juiste koers van behandelingen kiezen. Deze opnamen te wijzigen hoe uw immuunsysteem reageert op triggers de allergie is.

Hints

  • In sommige gevallen, spuiten (of plaatselijke) neusspray kan helpen verlichten van de symptomen van een huisdier allergieën. Echter, kan langdurig gebruik verergeren de symptomen.