Hoe naar Lower Mijn cholesteral Fast

Er wordt geschat dat meer dan 100 miljoen Amerikanen hebben een hoge cholesterol. Omdat hoog cholesterolgehalte zo'n gemeenschappelijk probleem, artsen raden mensen ouder dan 20 hebben hun cholesterol elke 3 tot 5 jaar getest. Een hoog cholesterol meting wordt bepaald door iemands totale cholesterol wordt dan 240. Zodra het cholesterolgehalte een bepaald niveau bereiken, je de risico's van veel gezondheidsproblemen lopen. Deze gezondheidsvoorschriften bevatten hartziekten, hartaanval en beroerte. Gelukkig zijn er veel manieren om je cholesterol te verlagen en de risico's van het ervaren van een van de vele schadelijke gezondheidseffecten in verband met een hoog cholesterol te elimineren.

Instructies

•  Zoek uit wat de oorzaak is van je te hoog cholesterolgehalte hebben. Peilen van de oorzaak van uw hoge cholesterol zal het gemakkelijker maken om het snel te verlagen. Zoek professionele hulp bij het vinden van de belangrijkste oorzaak van het door het raadplegen van een voedingsdeskundige of arts. Dergelijke specialisten zal uw dieet en levensstijl, evenals run testen herzien om te bepalen welke specifieke veranderingen moeten worden gemaakt om voor u te concentreren op terwijl het verlagen van uw cholesterol.

•  Maak de juiste veranderingen aan uw dieet. Het wegwerken van een hoog cholesterolgehalte voedingsmiddelen zoals rood vlees, gefrituurd voedsel en vette fastfood, en ze te vervangen door gezonde keuzes, zoals gegrilde kip, fruit, groenten en granen zal lager uw Low-density lipoproteïnen (slechte cholesterol) en het bevorderen van uw high-density lipoproteïnen (goede cholesterol). Bij het eten bij fast food restaurants, moet u een voeding menu te vragen om te zien hoeveel cholesterol en vetgehalte in het voedsel voordat u uw bestelling plaatst. Bij het winkelen voor boodschappen aandacht besteden aan de voeding labels voor cholesterol en vetgehalte. Controlling welk voedsel je in je lichaam is misschien wel de beste manier om uw cholesterol te beheersen.

•  Oefening dagelijks. De oefening is een zeer effectieve manier om uw cholesterol te snel te verlagen. Bewegingsarmoede resultaten vet en cholesterol wordt opgebouwd in de slagaders. Dagelijkse oefening zal verbranden dat vet en verlaag uw cholesterolgehalte. Onder meer een stevige wandeling of licht joggen rond uw buurt in uw dagelijkse routine.

•  Gebruik natuurlijke supplementen te helpen verlagen en de controle van uw cholesterolgehalte. Koop een paar natuurlijke cholesterol supplementen. Veel mensen hebben gemeld positieve resultaten van supplementen zoals niacine, Omega-3 en zalm-olie capsules. Nemen zoals voorgeschreven op de fles.

•  Raadpleeg uw arts voor meer informatie over receptplichtige cholesterol medicijnen te leren. Een paar van de meest populaire voorgeschreven medicijnen gebruikt voor de behandeling van hoog cholesterol zijn Lipitor en Zetia. Uw arts zal in staat zijn om te helpen voorschrijven van de medicatie die voor u geschikt is.

Hints

  • Overwegen te proberen natuurlijke supplementen alvorens te kiezen voor recept behandelingen.
  • Hoog cholesterol zal niet verdwijnen, indien onbehandeld.