Hoe naar Kick Colitis Met Kruiden

Het is niet leuk om een ​​aanval van colitis, waar je dikke darm ontstoken raakt en u last heeft van diarree of constipatie en soms krampen. Voedselallergieën, te veel junk food en niet genoeg verse groenten en fruit, te veel vlees en vaak stress kan colitis veroorzaken. Want dit is een ontsteking, kunt u reliëf krijgen door het nemen van anti-inflammatoire kruiden. Als u voorkomen dat zuivel, gebakken en gekruid voedsel, kunt u zelf uitstappen om een ​​goede start in het overwinnen van deze vervelende kwaal; hier is hoe.

Instructies

•  Als uw dieet niet algemeen zijn verse groenten en fruit, voeg een aantal porties van deze gezonde voedingsmiddelen elke dag.

•  Als uw colitis omvat constipatie, zeker om pruimen te eten en voeg wat zemelen aan uw ontbijtgranen.

•  Als u diarree krijgt, drink groene thee, neem 1 theelepel. appelazijn in een glas water voor de maaltijd, of neem grapefruit zaad extract in tabletten of capsules. Citroensap kan ook effectief zijn: knijp 1 citroen en voeg deze toe aan 1 kopje water. Drink 3 tot 5 koppen van deze "limonade" elke dag.

•  Maak een kruidenthee met 1 eetl. elk van weegbree blad, heemstwortel en geel dock wortel. Meng deze kruiden met 2 kopjes water toe en laat het gedurende 20 minuten. Nadat je het vuur uit te zetten, voeg 1 el. van kamille bloemen. Cool, stam en neem 1 kopje twee tot drie keer per dag.

•  Doe wat rek-en strekoefeningen en leren om te ontspannen.

•  Eet geen gebakken voedsel, voedsel dat sterk gekruid of voedingsmiddelen met koemelk.

Hints

  • Masseer zachtjes je buik elke dag gedurende 5 tot 10 minuten om dat deel van je lichaam ontspannen te houden.
  • Dit artikel is niet bedoeld voor diagnose, behandeling, genezing of voorkoming van ziekten. Het gebruik van plantaardige producten moet niet lichtvaardig worden genomen. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voordat u een kruid, vooral als u zwanger bent of borstvoeding geeft of als u het nemen van eventuele voorgeschreven medicatie.