Hoe naar Home remedies voor Hoofdluis Make

Hoe naar Home remedies voor Hoofdluis Make

Home remedies voor hoofdluis, zoals mayonaise, azijn, en tea tree etherische olie kan helpen zich te ontdoen van insecten voor goed. Echter, moet je ijverig te zijn en het zal een aanzienlijke inspanning. Als je trekt je haar uit, omdat je niet kan ontdoen van hen, kan deze eenvoudige home remedies voor hoofdluis helpen. Elk van deze methoden effectief zijn, maar zij kunnen ook samen worden gebruikt voor maximale resultaten.

Instructies

•  Maak een mayonaise azijn oplossing om zich te ontdoen van hoofdluis. Combineer twee delen mayo met een deel witte azijn in een mengkom. 8-10 Toevoegen daalt tea tree etherische olie aan het mengsel en roer. Breng de oplossing rechtstreeks aan het haar en de hoofdhuid, en laat het zitten voor ten minste twee uur vóór spoelen en kammen met een luizenkam. Mayonaise is een van de meest effectieve home remedies voor hoofdluis omdat het verstikt en doodt de insecten en hun eieren.

•  Gebruik Listerine, een van de meest effectieve home remedies voor hoofdluis, om zich te ontdoen van de kleine buggers. Vul een schone spuitfles met Listerine mondwater, en volle sterkte brengen op het haar en de hoofdhuid. Laat het gedurende 10-30 minuten te blijven, zo lang als je kunt comfortabel. Spoel grondig en kam het haar met een luizenkam. De informatie in Listerine alcohol doodt de luizen en neten.

•  Maak je eigen hoofdluis shampoo door het combineren van een kopje babyshampoo met een eetlepel zout, twee eetlepels witte azijn, vijf druppels tea tree etherische olie, en vijf druppels pepermunt etherische olie. Meng goed en rechtstreeks van toepassing op het haar en de hoofdhuid vochtig. Schuim en laat de shampoo minstens 10 minuten te blijven voor het spoelen van het haar en kammen met een gebreide kam. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een van de beste home remedies voor hoofdluis, als de oliën te doden en af ​​te weren insecten, terwijl het zout en azijn maken het makkelijker om neten te verwijderen.

Hints

  • Na gebruik van de home remedies voor hoofdluis, zorg ervoor om grondig te reinigen van alle beddengoed, kleding, meubels, en opgezette dieren. Stofzuig het huis goed en spuit matrassen en andere oppervlakken met tea tree etherische olie en water.
  • Sta nooit toe dat elk huis remedies voor hoofdluis in contact komen met de ogen.
  • Niet innemen van de home remedies voor hoofdluis. Ze zijn veilig voor toepassing op het haar en de hoofdhuid, maar moet niet worden geconsumeerd.