Hoe naar Drop Verzekering voor Medicare

Hoe naar Drop Verzekering voor Medicare

Met de stijgende kosten van de gezondheidszorg, is het essentieel om een ​​ziektekostenverzekering hebben. Als u ouder bent dan de leeftijd van 65 jaar komt u in aanmerking voor Medicare, dat is een door de overheid ziektekostenverzekering programma. U kunt echter nog steeds in aanmerking komen voor Medicare als u jonger bent dan de leeftijd van 65 jaar onder bepaalde omstandigheden. Als u in aanmerking komen voor Medicare, moet u mogelijk uw huidige zorgverzekering opzeggen.

Instructies

•  Breng voor Medicare. Neem contact op met Medicare door te bellen naar 1-800-772-1213 of toepassen op een lokale kantoor van Sociale Zaken. U moet de vertegenwoordiger voorzien van uw persoonlijke gegevens, zoals geboortedatum en sofi-nummer. De door u verstrekte informatie zal bepalen of u in aanmerking voor Medicare. U moet gelden voor Medicare ten minste drie maanden voor uw 65e verjaardag. U kunt echter nog steeds in aanmerking komen voor Medicare als je niet 65 jaar oud. Als je de sociale zekerheid handicap hebben ontvangen gedurende ten minste 24 maanden, ontvangt een pensioen van de spoorweg, in aanmerking komen voor de sociale zekerheid handicap en hebben lang genoeg gewerkt hebben in een baan bij de overheid, waar Medicare belastingen werden betaald, een kind of een weduwnaar ten minste 50 jaar oud en voldoen aan de Sociale Zekerheid disabililty kwalificaties, kunt u in aanmerking komen voor Medicare. Wanneer u een aanvraag voor Medicare, aangeven welke delen van Medicare u wenst te ontvangen. Er zijn vier delen van Medicare die u kunt toepassen voor. Medicare Part A dekt de ziekenhuiszorg, geschoold verplegend en hospice zorg. Medicare Part B omvat vergoedingen arts, poliklinische ziekenhuis vergoedingen en andere medische bezoeken en benodigdheden die niet vallen onder deel A van Medicare. Je wordt automatisch ingeschreven in deel B van Medicare, tenzij u zich afmelden wanneer u een aanvraag voor Medicare. Medicare Part C helpt om de kosten van medische diensten te verlagen door te kiezen voor alle medische hulp te ontvangen via één organisatie. Medicare Part D is een voorgeschreven medicijn programma.

•  Wacht op acceptatie van Medicare. Uw aanvraag kan een paar weken duren om te verwerken. Als je eenmaal hebt geaccepteerd of afgewezen, ontvangt u een brief in de mail van de Sociale Zekerheid te ontvangen. Na acceptatie, moet u binnenkort ontvangt uw Medicare verzekering kaart, zodat u uw medische provider kan bieden met uw nieuwe verzekering informatie.

•  Annuleer uw huidige ziektekostenverzekering plan. Als u een werkgever gesponsorde ziektekostenverzekering programma, contact op met uw personeel of human resources afdeling en annuleren van uw ziektekostenverzekering zodra uw Medicare verzekering van kracht wordt. Als u uw eigen verzekering via een private vervoerder, contact op met het bedrijf en uw dekking te annuleren. Als je gaat om te blijven werken, zult u niet in staat zijn om zowel Medicare A en B. U kunt zich aanmelden voor Medicare Part B als je gaat om te blijven werken. U kunt ook Medicare Part A voordelen te verkrijgen als u zich aanmeldt voor een Medicare risico plan, zoals Secure Horizons of Anciënniteit Plus.