Hoe naar Control Kids 'verlangen naar suiker

Bedien uw kids 'verlangen naar suiker door de presentatie van gezonde alternatieven vol vitaminen en voedingsstoffen. Zoetigheden, zoals snoep en frisdrank, hebben geen voedingswaarde dan de complexe koolhydraten energie van de geraffineerde suikers. Wanneer kinderen vragen voor zoete snacks, geef ze snoep dat een nutritioneel Bonus Pack. Veel groenten en fruit en hun sappen zijn van nature zoet en bieden een breed spectrum van vitaminen en voedingsstoffen. Help je kind te leren het belang van het maken van gezonde voedingskeuzes en niet zomaar toegeven aan elk verlangen.

Instructies

•  Maak een oprit van het hele huis op suikerhoudende frisdrank en snoep te verplaatsen naar een afgesloten locatie of één buiten het bereik van uw kinderen. Verpakking verleidt consumenten en kunnen een verlangen op zicht triggeren.

•  Zorg ervoor dat de kinderen het eten van drie goed uitgebalanceerde en smaakvolle maaltijden elke dag. Maaltijden overslaan leidt tot een laag energieverbruik en kan het verlangen naar suiker veroorzaken.

•  Present kinderen met hapklare stukjes van hun favoriete rauwe groenten en fruit tussen de maaltijden door.

•  Bespreek met de kinderen hoe ze hun ene suiker traktatie zou kunnen verdienen voor de dag, zodat ze zien het als een voorrecht en geen recht. Een schone kamer, voltooide taak, afgewerkte huiswerk packet of goede houding kan reden genoeg om hen te belonen met hun keuze van een kleine zoete traktatie.

•  Stimuleer kinderen om beweging te verhogen en zo vaak oefenen als mogelijk. Verlangen naar suiker kan ook het gevolg zijn van algemene verveling en gebrek aan activiteit.

•  Vertel kinderen om hun tanden te poetsen als ze met een bijzonder moeilijke suiker verlangen episode. De zoete smaak van de tandpasta en de sensatie van een schone mond zal vaak het intomen van de hunkering.

Hints

  • Het verhogen van de inname van fruit suikers kan een laxerend effect hebben op kinderen en volwassenen hebben.