Hoe naar Control hoge bloedsuikerspiegel met een dieet

Hoge bloedsuikerspiegel, ook wel bekend als hyperglycemie, is een zeer ernstig risico voor de gezondheid. Individuen omgaan met een hoge bloedsuikerspiegel zijn vatbaar voor nierproblemen, hart-en vaatziekten en andere ziekten. Hoge bloedsuikerspiegel kan worden gecontroleerd door het maken van wijzigingen in uw dagelijkse voeding. Deze veranderingen zullen helpen om te voorkomen dat je bloedsuikerspiegel uit rijzen de pan uit de hand. Uw nieuwe dieet kan ook het verbeteren van uw algehele gezondheid. Hier zijn een aantal manieren om een ​​hoge bloedsuikerspiegel met een dieet onder controle.

Instructies

•  Plaatsvervanger water voor sap, frisdrank en andere dranken die rijk zijn aan suiker zijn. Door dit te doen zal beperken uw suiker inname gedurende de dag. Meer water drinken kan ook helpen u uw gewicht, dat is een andere manier dat je een hoge bloedsuikerspiegel met een dieet kunnen controleren beheren. Vergeet niet dat je acht glazen water per dag moet drinken.

•  Leer controle over de porties. Een van de redenen van uw bloedsuikerspiegel kan te hoog zijn, is dat je eet te veel eten tijdens de dag. Vermijd gaan voor seconden tijdens het diner, en eet kleinere, gezonde snacks (zoals fruit en groenten) in tussen de maaltijden. Aangezien uw bloedsuiker situatie anders dan wat iemand anders doormaakt kan zijn, spreken met uw arts of een voedingsdeskundige over hoeveel voedsel je moet consumeren in 1 dag.

•  voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels aan uw dieet toevoegen. Volkoren granen en brood, evenals groenten zijn allemaal rijk aan vezels. Deze voedingsmiddelen kunnen uw bloedsuikerspiegel te houden van het krijgen van te hoog en kan je een vol gevoel snel, die u kunnen helpen uw porties te controleren.

•  Eet gezonde koolhydraten gedurende de dag. Veel personen met een hoge bloedsuikerspiegel geloven dat ze nodig hebben om koolhydraten helemaal te vermijden. Hierdoor kan leiden tot uw bloedsuiker te laten vallen te laag is, wat zou kunnen leiden dat u flauwvalt. Gezonde koolhydraten, zoals volkoren pasta's en fruit, zijn goede keuzes voor iemand probeert om zijn of haar bloedsuiker te controleren. Hoeveel koolhydraten je binnenkrijgt tijdens de dag kan worden bepaald door uw arts of voedingsdeskundige.

•  Beperk vetten in uw dieet. Voedingsmiddelen met een hoog in vet en calorieën kan uw bloedsuikerspiegel te verhogen en het verhogen van uw kansen op hart-en vaatziekten. Terwijl noten, olijfolie en andere onverzadigde vetten zijn gezonder opties, eet alle vette voedingsmiddelen met mate.

•  Kies voedingsmiddelen die laag in cholesterol zijn. Net als voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet, kunnen voedingsmiddelen met een hoog cholesterol leiden tot een hoge bloedsuikerspiegel en hartproblemen. Eet magere vleessoorten (zoals kalkoen en kip), en drink magere melk in plaats van de hele of zelfs 2-procent melk.

Hints

  • Vergeet niet om te oefenen op een dagelijkse basis. Oefening kan u helpen uw gewicht te beheersen, het verbeteren van uw cardiovasculaire gezondheid en houd je bloedsuikerspiegel van het krijgen van te hoog.
  • Proberen om uw hoge bloedsuikerspiegel te beheren op uw eigen is zeer gevaarlijk. Zelfs met een gezonde voeding, een persoon die lijdt aan een hoge bloedsuikerspiegel is nog steeds een risico voor ernstige gezondheidsproblemen. Je moet spreken met uw arts over uw hoge bloedsuikerspiegel, als hij of zij insuline of andere medicatie die u kunnen helpen uw hoge bloedsuiker kan voorschrijven. Je arts zal ook specifieke informatie over uw hoge bloedsuikerspiegel dieet, geef je zoals hoeveel calorieën je kunt nemen op een dagelijkse basis en hoeveel beweging je moet krijgen.