Hoe naar Control Cholesterol Met behulp van Home Remedies

Hoe naar Control Cholesterol Met behulp van Home Remedies

Er zijn twee soorten cholesterol, slechte cholesterol, LDL en goede cholesterol, HDL. Goede cholesterol is het type ons lichaam maakt, en het slechte cholesterol is het type dat we toevoegen aan de goede als we dingen die we niet mogen eten. LDL-cholesterol klompen slagaders en is beter op de laagste niveaus. HDL is van nature in ons lichaam en is beter op hogere niveaus. Er is recept medicatie die een arts kan voorschrijven als we te veel van het slechte cholesterol, en het is niet aan te raden om die medicatie met huismiddeltjes vervangen. Echter, er zijn goede en goedkope dingen die we kunnen doen thuis om de cholesterol onder controle te houden. Deze huismiddeltjes kan worden gebruikt met de voorgeschreven medicatie te helpen houden goede cholesterol onder controle te houden en slechte cholesterol weg.

Instructies

Met behulp van Home Remedies voor Cholesterol Controle

•  Neem minstens 400 internationale eenheden van vitamine E dagelijks aan de goede cholesterol onder controle te houden en om de slechte cholesterol te houden van de opbouw. Het nemen van vitamine E zal cholesterol te houden van de vorming van plaque in de slagaders die kunnen verstoppen en leiden tot een hartaanval. Neem vitamine E per dag samen met uw cholesterol voorgeschreven medicatie.

•  Voorraad op vitamine C en neem het regelmatig. Mensen die hoge niveaus van vitamine C in hun dieet hebben de neiging om een ​​hoge HDL nummers.

•  Eet ongeveer zeven teentjes knoflook per dag of neem een geurloze knoflook capsule elke dag om LDL-cholesterol op peil te houden en lage HDL-cholesterol. De meeste mensen vinden het nemen van een knoflook capsule elke dag is makkelijker dan het eten van 7 teentjes knoflook per dag.

•  Eet een paar druiven elke dag of drink wat druivensap. De huid van de druiven kan helpen om cholesterol onder controle.

•  Eet minstens 1 ½ grapefruit secties elke dag om je slechte cholesterol te verlagen. Mensen die grapefruit eet elke dag kunnen hun cholesterol te verlagen met 7 procent in slechts twee maanden. Grapefruit is slechts een van vele verschillende vruchten die cholesterolverlagende pectine bevatten.

•  beans aan uw dieet zo vaak als je kunt. Bruine bonen, lima bonen, witte bonen, soja en andere peulvruchten kan helpen om je cholesterol onder controle. Gewoon door het eten van 1 ½ kopjes bonen alledaagse kun je slechte cholesterol te verlagen met 22 procent. Je hoeft niet te veel te eten, maar hoe meer bonen je eet zo vaak als je kan helpen om je cholesterol onder controle. Bonen zijn een ander levensmiddel dat cholesterolverlagende pectine bevatten.

Hints

  • Eet twee wortelen elke dag en u kunt uw cholesterol 10 tot 20 procent te verlagen.
  • Neem 400 mcg. van chroom elke dag om je cholesterol onder controle te houden. Chroom kan ook houden de bloedsuikerspiegel onder controle.
  • Door het gebruik van gember regelmatig kan u niet alleen helpen om je cholesterol onder controle, maar ook het bloed te verdunnen en de bloedsomloop te verbeteren.
  • Eet een gezond ontbijt elke ochtend. Het eten van het ontbijt kan helpen om je cholesterol onder controle.
  • Laat uw recept cholesterol medicatie niet vervangen met huismiddeltjes.
  • Zorg ervoor dat u uw arts te raadplegen voordat u een home remedies voor cholesterol.