Hoe naar Control Blozen

Blozen is een aandoening die wordt gekenmerkt door diepe roodheid die optreedt op uw gezicht of borst plotseling. De meeste mensen ervaren blozen op een bepaald tijdstip of een andere, zoals wanneer ze zijn boos over iets, verlegen, beschaamd of gaan door een emotionele episode. In sommige gevallen, individuen vaker blozen, door de dilatatie van de kleine bloedvaten in het gezicht veroorzaakt door extreme fysieke en emotionele factoren. Als u wilt zoeken naar manieren om de controle blozen zo vaak te vinden, zijn er rechtsmiddelen die u kunt overwegen.

Instructies

•  Vermijd voedingsmiddelen en dranken die kunnen leiden tot blozen. Kruidige voedingsmiddelen, warm voedsel en alcoholische dranken kunnen allemaal leiden tot u te blozen. Als je iets dat ervoor zorgt dat je blozen hebben gegeten, beginnen zuigen op sommige ijsblokjes of chips om je lichaamstemperatuur af te koelen en te voorkomen dat verdere verwijding van de bloedvaten.

•  Zich onthouden van het krijgen van stress. Krijgen voortdurend boos of opgewonden kan het optreden van blozen prompt. Blijf kalm en vermijd het verhuren van uw emoties uit de hand lopen.

•  Denk na over het nemen van een antihistaminicum, zoals Benadryl. Aangezien antihistaminica soms worden gebruikt om te gaan met huidproblemen, zoals huiduitslag, kunnen ze nuttig zijn bij het aanpakken van het probleem van blozen, vooral als het zou kunnen worden veroorzaakt door een allergie.

•  Neem contact op met uw arts om te zien of rosacea is de oorzaak van uw blozen. Rosacea is een huidaandoening die roodheid van de huid veroorzaakt en dat gaat gepaard met kleine bultjes die pus bevatten. Dit is een chronische huidziekte die behandeling vereist. Uw arts kan antibiotica en / of medicinale zalven voorschrijven om te helpen verlichten roodheid huid en andere symptomen van rosacea.

•  Zie een therapeut. Als uw blozen wordt veroorzaakt door emotionele redenen, krijgen therapie kan u helpen bij het verkrijgen tot de kern van uw probleem. Vraag uw arts om u te verwijzen naar een goede psychiater of therapeut, zodat je de emotionele patronen die trekker blozen kan veranderen.

Hints

  • Neem contact op met uw arts voordat u een antihistaminicum, als je op een voorgeschreven medicijn of zwanger bent of borstvoeding geeft.