Hoe naar Cold Symptomen Verzacht

Hoe naar Cold Symptomen Verzacht

Verkoudheid symptomen kunnen variëren van mild tot ernstig. De milde symptomen kan vervelend zijn, maar de ernstige symptomen kan slopend zijn. Er zijn verschillende manieren om de symptomen van de verkoudheid te kalmeren, en het versnellen van de hersteltijd.

Instructies

•  Warmte genoeg water op het fornuis om de middelgrote kom vullen. Doe het water en de plakjes citroen in de kom. Leg een handdoek over je hoofd om een ​​kleine tent om je heen en de kom te creëren. Adem de dampen uit de stoom te sinus congestie te verlichten.

•  Drink hete vloeistoffen te helpen kalmeren congestie in je borst en sinussen. Warme citroen of limoen water helpt om de gifstoffen in je lichaam te verwijderen en het jump-start uw lever om schadelijke bacteriën te verplaatsen uit je lichaam.

•  Gebruik een verwarmingselement om pijnlijke spieren of pijnlijke lichaamsdelen zoals je rug en borst te kalmeren. Wissel de verwarming pad op en af ​​in 30 minuten. Breng een kamfer gebaseerde zalf om je neus te ruwe huid en gebarsten lippen te kalmeren.

•  Neem een warm bad of douche en strooi er 5 tot 10 druppels lavendel en eucalyptus essentiële oliën in het bad of op de douche vloer te helpen verlichten sinus druk. Deze oliën helpen ook ontspanning.

•  Meng een snufje zeezout of Keltisch zeezout en warm water om je eigen zoutoplossing, neusspray maken. Bewaar de oplossing in een spray applicator fles en gebruiken als nodig is voor de verlichting.

Hints

  • Er zijn verschillende andere instrumenten die kunnen werken om te helpen verlichten van uw symptomen van verkoudheid, zoals de juiste voeding en supplementen.