Hoe naar Black Lung Voordelen in Kentucky Krijg

Hoe naar Black Lung Voordelen in Kentucky Krijg

Volgens de National Institutes of Health, pneumoconiose kolen werknemer, in de volksmond de naam "zwarte longen," doet zich voor wanneer de mijnwerkers ademen in de stof van kolen, grafiet of door de mens veroorzaakte uitstoot van meer dan langere tijd. Zwarte longen veroorzaakt chronisch hoesten en kortademigheid; met ingang van januari 2011 is er geen remedie voor de kwaal. De Federal Black Lung Benefits Act biedt maandelijkse betalingen en medische voordelen aan mijnwerkers die al volledig zijn uitgeschakeld door de ziekte. Regio IV van de afdeling Compensation Coal Mine Workers 'handvatten voordelen aanspraken van werknemers of hun nabestaanden in Kentucky.

Instructies

•  Voltooi een CM-911 "Miner's aanvraag voor een uitkering op grond van de Black Lung Act" vorm en een CM-911a arbeidsverleden vorm. Op deze formulieren, moet u detail uw geschiedenis in de mijnbouw, alsmede algemene informatie over u en uw nabestaanden. U kunt deze formulieren bij uw plaatselijke kantoor van Sociale Zaken, het Amerikaanse ministerie van Arbeid Black Lung kantoor of de regio IV kantoren in Pikeville, Kentucky, of Mt. voltooien Sterling, Kentucky. U kunt ook bellen met een van deze kantoren te vormen naar u gestuurd heeft of vul online de formulieren op het Amerikaanse ministerie van afdeling Arbeid van Coal Mine Worker's Compensation (DCMWC) website.

•  Zorg voor de DCMWC met het bewijs van de werkgelegenheid in een mijn. Dit kan in de vorm van een W-2 vorm, een brief van een werkgever of fiscale administratie. Op basis van de informatie in uw voordelen toepassing en arbeidsverleden formulieren informatie, kan het bureau vragen om extra kopieën van officiële documenten, zoals geboorte, huwelijk of overlijden certificaten of bewijs van inschrijving in de school voor uw kinderen. Als u een aanvraag voor een uitkering van een overleden mijnwerker, zal je nodig hebt om al zijn relevante medische gegevens te verstrekken, met inbegrip van een lijst van artsen en autopsie rapporten.

•  Plan een volledige pulmonale evaluatie zodra de DCMWC kantoor u heeft contact over uw aanvraag voordelen. U kunt een gratis medisch onderzoek van het ministerie van Arbeid te verkrijgen, en de afdeling krijgt u een lijst van artsen die dit examen kan uitvoeren geven. Na je examen, zal de DCMWC uw claim beoordelen en te bepalen of het ondersteunt of ontkent uw claim. U krijgt een eerste evaluatie te ontvangen van de DCMWC in de vorm van een "tijdschema voor het doen van aanvullend bewijs" brief. Als uw claim in eerste instantie wordt geweigerd in de brief, wordt u geïnstrueerd over hoe u meer documentatie een examen in te dienen en te krijgen van een arts van uw keuze.

•  Woon een informele conferentie als de DCMWC vraagt ​​u dat doet met betrekking tot uw claim. Het kantoor zal u informeren over de tijd en locatie van uw congres. Uw claim en alle bijbehorende bewijsmateriaal zal worden beoordeeld op de conferentie en een definitieve beslissing zal worden genomen of goed te keuren of uw claim te weigeren.

Hints

  • Als je weigert om de volledige pulmonale examen ondergaan, je zwarte longen voordelen aanspraak kan worden ontzegd, zonder verdere overweging.
  • Als het ministerie van Arbeid is de arts van oordeel is dat de werkgever aansprakelijk is voor uw ziekte, uw werkgever heeft het recht u onderzocht door een arts van zijn keuze te hebben.