Hoe naar Bestand of Schraap Tinea Pedis

Artsen verwijzen naar het als tinea pedis, maar de meeste mensen verwijzen naar deze irritante voet infectie door zijn gemeenschappelijke naam - voetschimmel. Hoewel schimmelinfecties van de huid in de mot familie, zoals voetschimmel, ringworm en Jock jeuken, zijn nauw met elkaar verwant dat ze niet allemaal hetzelfde voor specifieke medicijnen reageren. Daarom is het belangrijk om een ​​juiste diagnose. Althlete voet vereist soms een proefstuk onder een microscoop worden onderzocht. Monsters worden verkregen door een arts die een schrapen van het besmette gebied van de patiënt.

Instructies

•  Onderzoek je zelf op tekenen en symptomen van voetschimmel. Een van de eerste tekenen dat u misschien opmerken kan hardnekkige zweetvoeten zijn. Voetschimmel kan scheuren of blaasjes die open is kan breken en laat rauwe, gevoelige huid. Het besmette gebied meestal brandt en jeukt, kan het er rode of schilferige en de huid kan loslaten.

•  Breng een over de toonbank anti-schimmel zalf die speciaal is op de markt gebracht voor de behandeling van voetschimmel op het besmette gebied zoals aangegeven. Minder ernstige gevallen van voetschimmel reageren goed op medicijnen met miconazol, clotrimazol of terbinafine. Houd je voeten droog, dragen schoenen gemaakt van ademende materialen en toepassing medicinale voet poeder om te voorkomen dat de schimmel terugkomen.

•  Neem contact op met uw arts als over de toonbank behandeling niet werkt, of als de infectie zich verspreidt. Uw arts zal een lichamelijk onderzoek van het besmette gebied uit te voeren en kan het nodig zijn om een ​​schrapen te nemen van de omgeving. Dit zal worden gedaan door het uitvoeren van een scherp instrument licht over een geïnfecteerde deel van de huid. Losse huid deeltjes zullen worden vastgelegd in een steriele container, vervolgens onder een microscoop onderzocht om een ​​definitieve diagnose te bieden.

•  Volg de instructies van uw zorgverzekeraar met betrekking tot de behandeling. Dit kan de toepassing van een topische anti-schimmel medicatie naast een multi-weekse behandeling met een voorgeschreven anti-schimmel orale medicatie zoals terbinafine, itraconazol of fluconazol bevatten.

Hints

  • Voorkom zelf-behandeling met topische corticosteroïden crèmes als deze te kunnen schimmelinfecties van de huid om zich snel te verspreiden veroorzaken.
  • Probeer niet om een ​​schrapen op uw eigen rekening. Dit mag alleen worden uitgevoerd door een ervaren medisch professional. Een onbedoelde Uiterste kan resulteren in ernstige infectie.