Hoe naar Balance Diet & Exercise

Voeding en beweging spelen beide een belangrijke rol in een goede gezondheid. Slechte voeding leidt tot veel medische aandoeningen en ziekten. Ook goede voeding is een belangrijke component in de behandeling van bepaalde aandoeningen. Noodzakelijke voedingsstoffen aanwezig moet zijn voor de organen en weefsels van hun verschillende activiteiten uit te voeren. Oefening heeft ook een sterk effect op de algehele goede gezondheid. Oefening kan verbeteren mentale vaardigheden, evenals fysieke mogelijkheden. U kunt een gunstige balans tussen voeding en beweging te creëren en verhogen je gevoel van welzijn.

Instructies

•  Raadpleeg uw arts als u een gezondheidstoestand of hebben sedentaire voor een lengte van tijd. Oefening moet geleidelijk worden gestart als je niet gewend bent aan het zijn zeer actief. Plotselinge oefening belast het hart en plaatst onnodige druk op spieren en gewrichten, die soms leiden tot verwondingen. Veranderingen in het dieet kan ook verergeren bepaalde medische aandoeningen, zoals diabetes en sommige auto-immuunziekten.

•  Integreer fysieke activiteiten in je dagelijkse routine. Kleine stapjes optellen bij het verhogen van uw niveau van activiteit. Neem de trap in plaats van de lift. Parkeer een afstand op parkeerplaatsen. Opstaan ​​van uw bureau vaak lang zitten te voorkomen. Koop een stappenteller voor het bijhouden van je bewegingen in de loop van de dag te houden.

•  Begin met een oefening routine. Besteden ten minste dertig minuten per dag om uw fysieke fitheid activiteit. Schrijf dit uit en post het in een voor de hand liggende plek. U kunt ervoor kiezen om een ​​blokje om te lopen elke avond en til een paar losse gewichten, of u kunt ervoor kiezen om een ​​sportschool te bezoeken. Sportscholen kan zeer voordelig zijn in het verstrekken van motivatie. Varieer uw routine van dag tot dag, om de voordelen voor elke spiergroep op te nemen en aan te moedigen een goede gezondheid.

•  Consumeer voedzaam voedsel elke dag. Rauwe groenten en fruit zorgen voor een overvloed aan voedingsstoffen in hun natuurlijke staat. Maak deze voedingsmiddelen bevatten 50% van uw dagelijkse inname via de voeding. Eiwit is ook belangrijk om spieren en weefsels. Consumeer eiwit in de vorm van bonen en zuivelproducten, of magere vleessoorten zoals kalkoen en vis. Voeg volle granen, zaden en noten aan uw dieet.

•  Noteer al uw doelstellingen en prestaties op een kalender. Gewicht betreft zijn het best aangepakt wanneer bijgehouden op een regelmatige basis. Veel lijners vinden dat het bijhouden van een logboek van hun dagelijkse voedselinname helpt bij gewichtsverlies. Schrijf alles op wat je eet gedurende de dag, terwijl het maken van nota van hoe je je voelt, alsmede eventuele gewichtstoename of -verlies. Ook bijhouden op uw kalender van trainingsdoelen. Verhogingen van uithoudingsvermogen en kracht kan helpen motiveren u om uw goede gezondheid te vervolgen.

Hints

  • Zoek een dieet en lichaamsbeweging maatje. Het helpt om iemand verantwoording af aan, evenals het bieden van bemoediging te zijn.
  • Raadpleeg uw arts voordat u begint met een strenous trainingsschema.