Hoe naar Bad Neck Manipulatie Door Chiropractie Care Vermijd

Hoe naar Bad Neck Manipulatie Door Chiropractie Care Vermijd

Chiropractische zorg voor nekpijn is gericht op 'aanpassen' je nek op basis van de locatie van uw pijn. De theorie achter chiropractische zorg is dat aanpassing van de nek en het ruggenmerg kan de rest van het lichaam om zichzelf te genezen. Chiropractoren behandelen hoofdpijn, nekpijn, pijn in de onderrug en gezamenlijke voorwaarden. Het is beter om de nodige zorgvuldigheid vooruit uitoefenen van tijd dan worden geplakt met een pijnlijke nek op de tafel.

Instructies

Vermijd Bad Neck Manipulatie Door Chiropractie Care

•  Onderzoek van de technieken van uw chiropractor vóór het bezoek. Zoek Chiropractic Association uw staat door Chiropractic.org om te achterhalen of er eventuele klachten, wanpraktijken pakken of om andere redenen zijn geweest om uw chiropractische zorgverlener te voorkomen (zie bronnen hieronder).

•  Vraag uw chiropractor voor verwijzingen / getuigenissen van andere patiënten die nek manipulaties hebben gehad. Alleen artsen die niets te verbergen zal gerust hebben u contact opneemt met andere patiënten. HIPPA regels van vandaag verbieden geeft u toegang tot de patiënt namen, maar de chiropractor moet in staat zijn om contact met een patiënt in uw naam en het opzetten van een gesprek.

•  Neem de wachtkamer van uw provider. Als het voortdurend druk, vraagt ​​een deel van de patiënten die wachten wat ze vinden van de zorg die zij ontvangen. Iedereen met een oorlog verhaal zal gelukkig zijn om het te delen. Meer dan waarschijnlijk, als de verhalenvertellers nog steeds zien dat chiropractor, de provider moet iets goed doen.

•  Weet wat te verwachten in termen van kosten. Vergoedingen voor chiropractie bezoeken zijn meestal goedkoop tot matig geprijsd.

•  meer over chiropractische manipulatie weten door het lezen van 'Chiropractie Eerste: de snelst groeiende Healthcare Keuze ... Voordat medicijnen of chirurgie,' verkrijgbaar bij Amazon.com (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Wanneer op zoek naar symptomen door middel van alternatieve geneeskunde te verlichten, bijhouden van pijn of andere symptomen na de behandeling te starten. Als uw huidige probleem erger of als u nieuwe symptomen, zoals braken of gevoelloosheid in uw ledematen te ontwikkelen, breng ze onmiddellijk onder de aandacht van uw arts.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars zijn licentie. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg uw primaire zorgverlener en houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.