Hoe naar Bad Dental Habits Children's Break

Hoe naar Bad Dental Habits Children's Break

Beoefenen van een goede tandheelkundige gezondheid van een jonge leeftijd zorgt ervoor dat het kind hun tanden onderhoudt. Tanden Een kinderen worden opgevangen zodra de eerste tand doorbreekt. Breken van hun slechte gewoonten en leert hen hoe te zorgen voor hun tanden te nemen moet deel uitmaken van hun dagelijkse instructie zijn.

Instructies

•  Stel een voorbeeld. Als je alleen je tanden poetst of twee keer per dag, dan is uw kind zal waarschijnlijk niet willen haar tanden te poetsen zo vaak als je wilt. Maak een ritueel van tandenpoetsen bij elkaar drie keer per dag.

•  Houd de fles weg in de nacht. Hoewel een fles of beker op een kind 's nachts kan troosten, kan deze gewoonten gaatjes veroorzaken te verschijnen. Vervang het sap of melk in de beker met water als ze weigeren te gaan slapen zonder een.

•  Breek de-duim zuigen gewoonte. Opzetten van een beloningsprogramma voor de duimzuigen stoppen. Afleiding is een andere manier om dit slechte tandheelkundige gewoonte te doorbreken.

•  spenen het kind af van een fopspeen. Overmatig gebruik van een fopspeen is ook een slechte tandheelkundige gewoonte die kan leiden tot de tanden buck.

•  Stop het kind van het slikken van de tandpasta. Hoewel veel kinderen Hiertoe kan het een probleem worden wanneer de tandpasta fluoride. Schakel over naar een fluoride-vrije merk of het kind helpen beperken de hoeveelheid tandpasta's die zij op de tandenborstel.

Hints

  • Als u hulp nodig het breken van slechte tandheelkundige gewoonten, vraag de tandarts van uw kind voor advies.
  • Duimzuigen en fopspeen gebruik aanvaardbaar is voor gebruik op korte termijn als het helpt te kalmeren uw kind. Langdurig gebruik is wanneer het wordt een slechte tandheelkundige gewoonte.