Hoe naar Baby Huiduitslag Diagnose

Hoe naar Baby Huiduitslag Diagnose

De huid van een baby is heel zacht en gevoelig. Helaas, alle baby's ontwikkelen een soort van uitslag op een of ander moment. De meeste huiduitslag zijn niet schadelijk, noch besmettelijk, en ze zullen verdwijnen op hun eigen. Andere huiduitslag zijn ernstiger en vereisen een arts de zorg. Om de uitslag van een baby te diagnosticeren, moet u rekening houden met de locatie van de uitslag en hoe het eruit ziet. Je moet ook aandacht besteden aan eventuele jeuk, verspreiden of tekenen van infectie.

Instructies

Luieruitslag: De meest voorkomende baby Rash

•  Kijk voor luieruitslag op de onderkant van je baby en genitale gebied tijdens luier veranderingen. Controleren op roodheid, bultjes en andere irritaties. Luieruitslag is onvermijdelijk, omdat de gevoelige huid van de baby omhoog wordt gesloten in de luier met bacteriën en ammoniak uit uitwerpselen en urine.

•  Probeer om luieruitslag te voorkomen door je baby te veranderen zodra de luier vuil is, door zo droog mogelijk houden van de luier gebied en door het verhuren van uw kind gaan zonder een luier zo vaak als je kunt.

•  Gebruik luier crèmes wanneer een uitslag verschijnt, maar vermijd het gebruik van poeder, maïszetmeel en andere lotions. Spoel katoenen luiers heel goed om overtollig zeep te verwijderen, en geen wasverzachters of droger vellen niet te gebruiken op uw baby katoenen luiers.

•  Neem contact op met uw arts als een luieruitslag niet verbetert, of als de uitslag is zeer rood met kleine oneffenheden aan de randen. Dit kan een schimmelinfectie die anti-schimmel medicatie nodig zijn.

Andere Soorten Huiduitslag

•  Houd een oogje op uw baby's gezicht, hals, borst en oksels, vooral als je in een zeer warme of vochtige weer wonen. Warmte-uitslag of stekelige warmte eruit ziet als kleine rode stippen of kleine blaren. Overdressing een baby kan ook leiden tot warmte-uitslag. Houd uw baby's kamer zo koel mogelijk, en hoeft je baby niet te warm te kleden of bedek haar met te veel dekens. Warmte-uitslag verdwijnt meestal op zijn eigen als de baby's huid koel en droog blijft.

•  Controleer de hoofdhuid van je baby voor seborrhoeic dermatitis, of wieg cap. Dit is een veel voorkomende huiduitslag bij baby's jonger dan drie maanden, en het ziet er schilferig, hobbelige, rode of vettig. Soms verschijnt de wieg cap ook achter de oren, in de oksels en in de luier gebied. Dit is een onschuldige huiduitslag dat de baby geen last, en het meestal gaat weg op zijn eigen. U kunt de schilfers te verwijderen door ze af te wrijven met een zachte borstel of door deppen ze met baby-olie.

•  Wees ervan bewust dat kleine rode vlekken of kleine witte of gele blaren op het lichaam van een pasgeboren baby's zijn een veel voorkomende huiduitslag heet erythema toxicum. Deze onschadelijke uitslag verschijnt meestal bij de geboorte of wanneer de baby is een paar dagen oud, en het ruimt op zijn eigen binnen een week of twee.

•  Neem je baby naar de dokter voor een rode, schilferige, jeukende huiduitslag die op het gezicht, hals, borst of rug verschijnt. Deze uitslag kan eczeem, en het vereist cortisone crème en mogelijke veranderingen in het dieet te behandelen. Als uw baby eczeem, houd de nagels kort geknipt en bedek je baby's handen met sokken of wanten 's nachts om krassen te voorkomen. Als de baby krabt teveel en breekt de huid, kan een ernstige bacteriële infectie ontwikkelen.

Hints

  • Neem uw baby naar de dokter voor een uitslag die niet opruimen op zijn eigen, of zelfs als u niet zeker hoe je een uitslag te diagnosticeren zijn. De meeste uitslag zijn geen reden tot alarm, maar sommige kunnen een meer ernstige aandoening aangeven.