Hoe moet ik Meridia Store?

Hoe moet ik Meridia Store?

Meridia, of Sibutramine hydrochloride monohydraat, is een gewichtsverlies drug die je eetlust remt en werkt in combinatie met een caloriearm dieet plan. Het medicijn helpt bij het beheersen van de honger, maar heeft wel bijwerkingen, waaronder een verhoging van uw hartslag en bloeddruk. Je moet Meridia niet innemen als uw bloeddruk niet goed onder controle. En net als met andere dieet drugs, moet u overleggen met uw arts voordat u Meridia. Het is belangrijk om het geneesmiddel correct opslaan zijn potentie intact.

Instructies

•  Store Meridia in de fles kwam in of in een bakje met een deksel heeft. De container moet worden afgesloten strak om lucht en vocht te houden van invloed zijn op de potentie van het geneesmiddel.

•  Plaats de fles of container in een kamer die op 77 graden Celsius uit de buurt van warmte, vocht en licht. Laat de capsules in een gebied dat niet op te slaan waar kinderen of huisdieren ze kunnen openen.

•  alleen Store Meridia kort in een kamer die is tussen 59 en 86 graden Fahrenheit als uw huis of bedrijf verwarmen en koelen van het systeem is op dit moment uitgeschakeld of proberen tot 77 graden Celsius bereiken.

Niet bewaren Meridia in uw badkamer of een andere ruimte waar de temperatuur en vochtigheidsgraad voortdurend verandert.

Hints

  • Gooi elke Meridia capsules die verouderd zijn of die u niet meer wilt meenemen. Of neem de capsules met uw arts voor verwijdering.