Hoe misselijkheid te verminderen door middel van acupunctuur

Hoe misselijkheid te verminderen door middel van acupunctuur

Oorsprong van acupunctuur liggen in het oude China. Deze methode van genezing wil pijn en ziekte te verlichten door het herstel van evenwicht in de energiestroom van het lichaam, gebeurt via het inbrengen van naalden op voorgeschreven acupunctuurpunten. Deze discipline is gebruikt om een ​​verscheidenheid van aandoeningen, waaronder oorpijn, verkoudheid, trigeminale neuralgie, frozen shoulder en premenstrueel syndroom. Het kan ook mogelijk zijn om misselijkheid te verminderen door acupunctuur.

Instructies

•  Haal de zorg die u nodig hebt. Zoek een acupuncturist die ervaring heeft met de behandeling van misselijkheid door een bezoek aan de Acufinder website (zie bronnen hieronder). Uw staat kan eisen dat acupuncturisten zijn van een licentie, dus zorg ervoor om referenties overwegen bij het maken van een beslissing over wie te huren. De site breekt deze licentie-eisen door de staat.

•  Praat met uw acupuncturist over het belang van de maag meridiaan. Het toepassen van acupunctuur op dit punt wordt gezegd misselijkheid te verminderen en verlichten braken. De maag meridiaan ligt net onder de knie.

•  Overweeg een combinatie aanpak. Acupunctuur gecombineerd met acupressuur kan helpen bij het genereren snelle resultaten bij de behandeling van misselijkheid. Het beste van alles, acupressuur is een therapie die je gemakkelijk kunt uitvoeren op jezelf. Als uw misselijkheid is chronisch, kan deze vorm van autonomie nuttig zijn. Bespreken behandeling opties met uw therapeut.

•  Volg het behandelplan voorgesteld door uw acupuncturist tot de symptomen verdwijnen of verdwijnen.

Hints

  • Uw acupuncturist kan een tarief dat varieert van matig tot dure rekening te brengen. Zijn of haar ervaring en referenties zal een rol spelen in de vergoedingen te spelen, net als de stad waar hij of zij is gebaseerd.
  • Acupunctuur dekking wordt aangeboden door vele verzekeringen. Het is echter niet aangeboden door Medicare en Medicaid.
  • Uw acupuncturist kan kruiden en supplementen om uw behandeling te ondersteunen voorschrijven. Deze worden niet door de verzekering gedekt plannen; maar zij goedkoop tot matig in prijs.
  • Als die lijden aan ernstige symptomen zoals extreme kortademigheid, probeer dan niet om uw aandoening te behandelen met acupunctuur. Krijg hulp van een arts.
  • Acupunctuur kan ernstige gevolgen hebben indien uitgevoerd door iemand die de juiste opleiding ontbreekt. Probeer niet zelf-behandeling, tenzij u over de nodige kwalificaties.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.