Hoe maak Positief Denken

Hoe maak Positief Denken

Positief denken heeft een directe invloed op geluk. Volgens de Mayo Clinic, positief denken maakt mensen gelukkiger, vermindert stress, geeft je lichaam meer weerstand tegen ziekten en zelfs vermindert de kans op sterven aan hart-en vaatziekten. Positief denken is niet van nature of gemakkelijk komen om iedereen, met name voor mensen die op in gezinnen waar een negatieve outlook was normaal zijn gegroeid. Het goede nieuws is dat je je hersenen kunt trainen om positieve gedachten te denken en dat dit voordelen op alle gebieden van je leven zal hebben.

Instructies

•  Gebruik positieve toespraak. Bijvoorbeeld, in plaats van te zeggen dat je "niet kan" iets te doen, verander de verwoording van uw gedachte of speech om na te denken wat je kunt doen. Het is beter om te zeggen dat je zal het uw beste schot dan te zeggen dat je het niet kan, die net versterkt die beperking in je geest. Ook gebruik maken van woorden die geven je een gevoel van kracht en competentie. Oefenen met deze woorden over en over totdat het natuurlijk wordt.

•  Geef jezelf een positieve boodschap. Veel mensen hebben berichten over zichzelf die spelen in hun gedachten voortdurend en te vaak deze berichten zijn negatief. Kom met een positieve boodschap voor jezelf. Bijvoorbeeld, kan uw positieve boodschap "Ik ben vriendelijk en barmhartig." Herhaal die boodschap om jezelf zo vaak mogelijk, totdat het een deel van je dagelijkse denken.

•  Vergeef jezelf voor de fouten uit het verleden. Iedereen maakt fouten, zelfs grote. Doe wat je kunt om de schade te herstellen, en dan vergeef jezelf voor de fout. Je kunt niet veranderen wat er gebeurd is, maar u kunt uw daden en gedachten veranderen vooruit.

•  Break negatieve denkpatronen. Wanneer je merkt dat je denkt aan iets negatiefs, dwingen je hersenen te denken aan iets positiefs. Je zou kunnen denken aan een positieve geheugen of een moment dat je voelde echt succesvol. Duw die negatieve gedachten uit je hoofd en te vervangen door gedachten die behulpzaam zijn. Denkpatronen zijn gewoonten en je kunt opnieuw train je hersenen in verschillende gewoonten.