Hoe maak Menopauze de Tussenliggende symptomen verdwijnen

Interstitiële cystitis (IC) is een ongemakkelijk, vaak pijnlijke, conditie van de vrouwelijke urinewegen. IC kan invloed hebben op vrouwen van elke leeftijd, maar heeft de neiging het meest voor tijdens de perimenopauze en de menopauze zijn. Volgens Dr Denise Howard, de specifieke oorzaak van deze aandoening is niet bekend, maar het resultaat is de vernietiging van de blaas voering, wat leidt tot pijn, frequent urineren en problemen urineren. Behandeling van IC kan moeilijk zijn, maar je kunt stappen om te verbeteren en zelfs de symptomen te elimineren.

Instructies

•  Wijzig uw dieet. Elimineer koffie, thee, frisdrank, vruchtensappen, fruit en alle zure voedingsmiddelen. Vermijd kruiden en voedingsmiddelen die de maag kan irriteren krijgt zoals noten, chocolade en kaas. Iets dat moeilijk te verteren in de bovenste GI kan zijn kan irriterend zijn. Omvatten voedingsmiddelen met een hoog kalium, zoals bananen en aardappelen.

•  Drink minimaal zes 8 oz. glazen water per dag. Als een van uw klachten is vaak moeten plassen, extra water helpt om het systeem te reinigen.

•  Neem een goede dagelijkse multivitamine en extra calcium en magnesium. Probeer cornus, rabarber, en pompoenpitten extract dat allen werden getoond, in een studie van KE Whitmore, positieve effecten op de blaas gezondheid.

•  Do yoga. Ofwel zelf leren met de hulp van een instructie gids of, indien geschikt, een klas. Besteed speciale aandacht aan die oefeningen die rekken en versterken van de buik-en bekkenbodemspieren en degenen die vaginale en rectale spieren richten.

•  Leer ontspanningstechnieken. Pain neigt cyclisch: spanning verhoogt pijn en meer pijn verhoogt spanning. Leren om de cyclus met een goede ontspanning technieken die visualisatie en diepe ademhaling in dienst te stoppen.

•  Leer acupressuur punten en hoe ze te manipuleren om hulp te verkrijgen. Een acupressuur therapeut kan je leren van specifieke technieken, of u kunt leren op je eigen door het volgende direct beschikbaar instructie gidsen.

Hints

  • Niet in stilte lijden. Krijgen alle hulp die je kunt. Praat met uw arts, verpleegkundige, vrienden en familieleden. Toegang web-based support groepen waar u antwoord op al uw vragen kunt krijgen. Houd uw arts op de hoogte van welke vitamines en kruiden die u gebruikt en alle andere stappen die u neemt om uw conditie te verbeteren. Een goede arts zal uw beste bron voor de tweede lijn, zoals acupressuur practitioners, diëtisten en ontspanning coaches zijn.
  • Zie een gekwalificeerde arts voordat u een zelf-hulp procedures proberen.