Hoe maak je zelf insuline injecteren

Hoe maak je zelf insuline injecteren

De prevalentie van diabetes blijft groeien in de moderne samenleving. De lange termijn effecten van diabetes omvatten hypertensie, erectiestoornissen, amputatie en blindheid. Het is belangrijk insulineafhankelijke diabetici om hun diabetes te beheren en beletten dat de negatieve gevolgen van de ziekte. Het beheren van insuline en voeding zijn twee van de beste manieren om dit te doen.

Instructies

•  Zorg dat alle benodigdheden zijn besteld om de specificaties van een arts. Het type van insuline en dosering zijn van cruciaal belang in het handhaven correct glucosespiegels. Naalden en spuiten zijn ook aangepast aan de insulinedosering.

•  Volg universele voorzorgsmaatregelen en het reinigen van de directe omgeving waar het schot wordt voorbereid. Schoon insuline flessen en injectieplaats.

•  Spuit naald in de fles, knijpen alles uit de lucht. Trek de spuit totdat de juiste dosering wordt bereikt. Controleer de spuit eventuele luchtbellen.

•  Shoot naald in elke vetweefsel gebied van het lichaam. Insuline shots zijn minder pijnlijk, omdat ze niet nodig om een ​​ader te bereiken. Insuline injecteren in de directe omgeving onder de huid.

•  Wijzig de gebieden op het lichaam waar geschoten wordt geïnjecteerd. Met dezelfde regio herhaaldelijk kan de oppervlakte van de huid hard worden. Stel je een tic, tac, teen gebied op het lichaam en op gezette tijden te injecteren in verschillende gebieden van het denkbeeldige bord op het lichaam.

•  Vind een oude bleekmiddel fles en plaats naalden binnen. Gooi nooit naalden direct in de prullenbak. Schroef de dop terug op de fles bleekmiddel en plak de fles afgesloten. Dubbele tas het bleekmiddel fles voordat het wordt verwijderd.