Hoe maak je voedingsmiddelen met een hoog omega-3 vetzuren

Hoe maak je voedingsmiddelen met een hoog omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn al lang vitaal gedacht aan de ontwikkeling van jonge kinderen, maar nieuw onderzoek toont aan dat ze ook van vitaal belang voor het behoud van uw jeugdige geest, kracht en algehele gezondheid kan zijn. Veel wetenschappers geloven dat omega-3 vetzuren alles van de ziekte, hartaanvallen en beroertes te remmen maculadegeneratie en het houden van uw gezicht en andere huid glad en ongeschonden door ouderdomsvlekken en verkleuringen Voorkom Alzheimer kan doen. U kunt omega-3 nemen als een dagelijkse aanvulling, maar veel mensen de voorkeur om ze op te nemen in hun dagelijkse voeding.

Instructies

Hoe maak je voedingsmiddelen met een hoog omega-3 vetzuren

•  Kijk voor "vette" vis. Dit zijn vissen die een behoorlijke hoeveelheid vet verwerkt in de traditionele snij- en filets hebben. Terwijl u misschien niet in staat zijn om daadwerkelijk te zien de vetophopingen, zal het worden gewerkt gedurende het vlees van de vis, waardoor het een meer tedere, zoeter kwaliteit. Vis zoals makreel, zalm en haring zijn allemaal 'vette' vis.

•  Cook met soja, koolzaad of lijnzaadolie. Deze oliën zijn hoog in omega-3 vetzuren en een gezonde dosis van deze belangrijke voedingsstof bijdragen aan elke maaltijd. Dit is meer een preventieve maatregel dan een behandeling optie, aangezien mensen met gedocumenteerde hartproblemen zou moeten werken met hun artsen om de kwestie meer agressief te bestrijden.

•  Eet tofu. Zelfs als je het niet leuk vind, tofu is hoog in omega-3 vetzuren en kan worden vervangen door een van de porties vis of gewoon dienen als een extra optie. Vergeet niet, tofu neigt te halen de smaken van het voedsel wordt gekookt met, zodat u makkelijk de smaak aan je eigen wensen aanpassen.

•  Crack sommige walnoten. Niet alleen walnoten bevatten omega-3's, ze kunnen ook helpen om uw huid er jonger en levendiger door bij te dragen hormonen aan je lichaam dat het stopt met het maken van haar eigen op ongeveer 35. Deze hormonen houden stevig en resiliant huid, en de omega 3-vetzuren zal helpen om je hart, geest en visie in goede orde.

•  Snack op trail mix in plaats van mueslirepen. Mueslirepen hebben veel vezels en zijn goed voor je, maar trail mix en soortgelijke snack mixen hebben de neiging om verschillende soorten noten, die zijn rijk aan omega-3-zuur bevatten. Hoewel niet alle noten zo hoog als walnoten, pinda's en amandelen vooral goed, omega-3 bronnen.

•  Ga voor roerbak over gebakken. Groenten en vlees die worden roergebakken worden meestal gekookt in plantaardige olie, terwijl de pan gebakken of in de oven gebakken voedsel wordt gekookt in boter of vet, die geen van beide zijn bijzonder goed voor je in het algemeen en ook niet voorzien omega-3's. Als u wilt echte gebakken voedsel, probeer frituren in plantaardige of koolzaadolie in plaats van kokend vet.

Hints

  • Werken met een arts en een diëtist bij het maken van grote, gezondheid-gerelateerde wijzigingen in uw dieet. Grote hoeveelheden omega-3-vetzuren kan bloedingen veroorzaken bij sommige mensen, dus je moet geen significante hoeveelheden toe te voegen aan uw dieet of beginnen het nemen van supplementen zonder raadpleging van een arts.