Hoe maak je Sip door een rietje Na bariatrische chirurgie

Bariatrische chirurgie is bedoeld om je leven te veranderen. Daarbij moet u volledig veranderen de manier waarop je eet. Blijft beperkt tot de inname alleen vloeistoffen die kunnen worden dronk door een rietje voor de eerste paar weken. Herstel van bariatrische chirurgie zullen moeilijk, met name direct na de operatie zijn, als het alleen toegestaan ​​om te eten door een rietje. Toch zal het belonen en het gedoe op het einde de moeite waard zijn.

Instructies

Hoe maak je Sip door een rietje Na bariatrische chirurgie

•  Meet uw vloeistoffen voor het drinken. Een van de redenen dat sommige bariatrische chirurgen ontmoedigen patiënten uit drinken door een rietje na de operatie is, omdat het moeilijk kan zijn om uw inname te meten. Het is essentieel dat u uw inname te meten precies, vooral in de dagen en weken onmiddellijk na de operatie.

•  Sip langzaam. Eén van de redenen dat sommige bariatric chirurgen de voorkeur dat patiënten consumeren al hun voeding door een rietje is dat patiënten neiging langzamer te drinken met een rietje dan zonder. Maag van een patiënt slechts ongeveer 3 gram in grootte na bariatrische chirurgie en niet meer dan 2 tot 3 gram vloeistof accommoderen zonder de patiënt misselijk. Gebruik een smal rietje om het gemakkelijker maken om langzaam te nippen.

•  Richt naar sip 1 ounce elke 10 tot 15 minuten door een rietje na de operatie. Hoewel dit lijkt misschien een gedoe, het is absoluut noodzakelijk. Dit bedrag is nodig om uitdroging te voorkomen.

•  Drink geen medicatie die u moet nemen door een rietje. Neem contact op met uw arts om advies als de medicatie is een capsule of tablet te groot zijn om door een rietje te passeren. Uw chirurg zal waarschijnlijk schrijf je een recept voor uw medicijn in vloeibare vorm. Geen tablet een capsule in te drukken of te openen zonder dat de opdracht om dit te doen door uw arts.

•  Gebruik een rietje elke keer dat je voeding verbruikt na de operatie totdat uw chirurg u opdracht geeft om anders te doen. Houd rietjes met u waar u ook gaat, zodat je niet in de verleiding om te drinken zonder een rietje.

•  Eet alleen voedsel dat kan passeren door een rietje. Enkele weken na de operatie kunt u langzaam te stappen van een vloeibaar dieet en beginnen te eten nemen. Echter, moeten alle voedingsmiddelen glad en kunnen door een rietje te passeren totdat uw chirurg zegt anders.