Hoe maak je One's Conception Date Bereken vanaf de vervaldag

Als je niet weet wanneer je laatste menstruatie was, kan je het moeilijk vindt om de datum conceptie voor uw kind te bepalen. Echter, als u een vervaldatum dat u er vertrouwen is juist, is het mogelijk om een ​​scala van conceptie dateert vanaf de vervaldag te bepalen. Het is belangrijk te onthouden dat de zwangerschap duurt ongeveer 280 dagen, of 40 weken. Echter, omdat deze wordt berekend op basis van je laatste menstruatie en niet de conceptie datum, dag één van je zwangerschap daadwerkelijk voordoet vóór de conceptie datum.

Instructies

De Stappen

•  Voeg drie maanden de tijd om je uitgerekende datum. Bijvoorbeeld, als je uitgerekende datum is 1 september, drie maanden, brengt je tot 1 december.

•  Trek zeven dagen. Met behulp van de 1 december datum van boven, zou dat de datum brengen november 24. Dit is de vermoedelijke datum van je laatste menstruatie.

•  Figuur uit het bereik van de eisprong data door het toevoegen van 14 tot 21 dagen aan de vermoedelijke datum van je laatste menstruatie. Dit brengt het bereik van de datums van 7 december tot december 14. Uw conceptie datum zal meestal een datum binnen die week zijn.

Hints

  • Omdat menstruele cyclus lengtes variëren van persoon tot persoon, kunnen deze data af te zijn met maar liefst twee tot vier weken. Vergeet niet dat je kan hebben om het jaartal te wijzigen wanneer je dit doet. In het voorbeeld wordt gebruikt, zou de vervaldag eigenlijk in het jaar voorafgaand aan de conceptie datum.